Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift po skończonej grze.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat.

Zauważyłem po wczorajszej aktualizacji, że już po skończonej grze można wysyłać gifty w formie postaci lub skinów. Czyli mystery gift i tu zachodzi pytanie.

Po co? Fakt faktem ceny RP są jakie są ale np. Załóżmy że gram z kimś kto gra moim ulubionym champem i skinem np. Mecha Aatrox, mimo że go nie posiadam to co? Jak bym dostał gifta po grze, to były by szanse na odblokowanie Aatroxa + Mecha Aatroxa skina? Bo ceny akurat są takie same jak w sklepie, z tym że jest limit do pięciu giftów dziennie.

Rito wtf?

Opublikowano

Nie? masz takie sam szanse na zdobycie wszystkiego jak w pozostałych giftach. Tutaj zostało to dodane np. jakby ktoś wycarrował grę i chciałbyś mu za to podziękować (chociaż wątpię cebulaki) to wtedy dajesz mu takiego gifta, on się jara ty tracisz kasę i wszyscy są hepi! xD

Na dodatek - wyślesz 2 skiny ze sklepu + 3 skiny z ekranu końcowego meczu = już masz limit i więcej nie możesz wysłać! ;)

Opublikowano

Z tym limitem dniowym to wiem, problem jednak w tym że jeśli jest tak jak piszesz, to Rito wprowadza w błąd bo w FAQ tej opcji pisze, że są szanse na odblokowanie zarówno postaci jak i skina.

Opublikowano

Z tym limitem dniowym to wiem, problem jednak w tym że jeśli jest tak jak piszesz, to Rito wprowadza w błąd bo w FAQ tej opcji pisze, że są szanse na odblokowanie zarówno postaci jak i skina.

To skoro tak tam pisze, to może tak jest... chociaż wiadomo mi tylko tyle że są to takie same gifty jak w sklepie....

Opublikowano

• NIE trzeba być znajomym, żeby wysłać prezent.
  • Można wysyłać prezenty graczom z obu drużyn.
  • Możesz wysyłać tajemnicze skórki, tajemniczych bohaterów oraz skórkę dla bohatera, którym właśnie grali.
  • Ceny są takie same jak w sklepie.
  • Obowiązują inne ograniczenia dotyczące prezentów. Możesz wysyłać prezenty od 15. poziomu, a otrzymywać je od 5. Dzienny limit otrzymanych lub wysyłanych podarunków wynosi 5 (np. wysyłając trzy tajemnicze prezenty ze sklepu i dwa na zakończenie gry, osiągniesz limit).
  • Funkcja będzie dostępna we wszystkich trybach, poza grami niestandardowymi.

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/store-update/pojawily-sie-prezenty-na-zakonczenie-meczu

Czyli powinno być tak, że jeśli ktoś nie ma bohatera, może otrzymać i skórkę i bohatera, ale jak to będzie działało to nie wiem, error jest przy próbie wysłania.

Opublikowano

Na lolu nie bylem ostatnio ale z tego co tu pisze masz 3 opcje:

Zakup komuś tajemniczego bohatera, (490 rp losowy bohater)

Zakup komuś tajemniczej skórki (490 rp losowa skórka do losowej z tych postaci które posiadasz)

Zakup komuś skórki do bohatera którym aktualnie jegomość grał, i pewnie tu będziesz mial do wyboru

Takie trudne do zrozumienia?

Opublikowano

Jak, ja sie pytam?! Jak można nie zrozumieć zasady działania tego systemu kiedy wszystko jest podane jak na dłoni. Zrozumiałbym gdybyś miał trudności ze zrozumieniem angielskiej wersji. Ale nie w ojczystym języku, dokładnie punkt po punkcie. Prościej się nie da  8S

Opublikowano

Według mnie to super sprawa, bo zapewne 90% Polaków takowego gifta za wyccarowaną przez Ciebie grę Ci nie kupi, ale

jak trafisz na jakiegoś Abdula, albo gościa z Ameryki/Anglii bogacza, to jest 30% szans, że dostaniesz gifta :D.

Zawsze coś! :3

lTN12zv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...