Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz Grafika Procesor

Xariah23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam juz 1 temat ale mniejsza z tym Witam mam takie pytanie Czy da sie kupić Procesor Grafike i Zasilacz za tys zl aby było wydajne aby np bf3 chodził na ultra

Opublikowano

Reszta sprzętu? Z używek się da, z nówek takich rzeczy nie dostaniesz.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Reszta sprzętu? Z używek się da, z nówek takich rzeczy nie dostaniesz.

Dostanie i to z zapasem

Celuj na allegro w r7 265 i r9 270      ~580zł

Procka w tej grze to wystarczy pentium    ~250zł

a zasilacz to np. forton460W lub corsair 450W   ~140zł

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Procka w tej grze to wystarczy pentium    ~250zł

Już widzę to płynne ultra na pentiumie (zwłaszcza z zablokowanym mnożnikiem), no chyba, że grasz w 800x600.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zakupiłem te części co podał michoł i to był dobry wybor Procesor graficzny i procesor daje rade na Ultra w Full rozdzielczość na monitorze 21 cali w bf3 przy full serverach w 35/50fpsach nawet i w bf4 daje rade na ultra w full serverach

Opublikowano

Zakupiłem te części co podał michoł i to był dobry wybor Procesor graficzny i procesor daje rade na Ultra w Full rozdzielczość na monitorze 21 cali w bf3 przy full serverach w 35/50fpsach nawet i w bf4 daje rade na ultra w full serverach

I mówiłem, że na tych częściach nie pograsz. Mogłeś dozbierać chociaż 50zł do i3. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...