Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxDropFB - Drop na serwer freebuild!

MaxTheFuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przedstawiam autorski skrypt MaxDropFB

Posiada on:

Komendy

- /monety

- /drop

Do dropu sa dodane

monety za ktore mozna ustawic

kupowanie przedmiotow

Lucky block:

Skrypt posiada tez luckyblocki.

Ktore dropia ze stone

Sznasa na niego to 1%

Gdy go polozymy wyleci nam przedmiot

Pastebin:

http://pastebin.com/u1ETtc2u

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Przed opublikowaniem skryptu sie je testuje.

Twój nie będzie działał.

give to a random integer between 1 and 10 diamond
Takiego czegoś nie ma (fail).

"Main: pl.xxx.maxdropfb"

Wtf? A to co jest?

Opublikowano

skrypt skrypt i skrypt gdybyś zrobił to w pluginie.... ocena skrypty 4/10 bo to wyjebie każdy serwer

Taaaaa wyje'ie każdy serwer, przecież skrypt 100-liniowy zeżre tak dużo zasobów...

A co do skryptu, kijowy. Po co robić coś, co jest już w internetach?

@Edit

WAT IS DIS

# Main: pl.maxthefuck.maxdropfb

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Postanowiłem nie osądzać tego skryptu pochopnie , dlatego zajrzałem w kod. To że od paru miesięcy nie zajmuje się skryptami , a takie gówno tam zrobiłeś że moje oczy się paliły jak tęcza w warszawie :> .Nie będę go testował bo i tak jak na moje oko nie będzie on działał poprawnie . NIE KORZYSTAJCIE ZE SKRYPTÓW LUDZIE BOSCY. A tak btw , to po co dodajesz Main skoro on tam nic nie robi? Weź jeszcze biblioteki zaimportuj. Oceniam na 3/10 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Skrypt słaby człowieku każdy głupi napisze to łamaną angielszyczną... Tak ciężko było napisać plugin w 5 minut? Pluginy są wydajniejsze i się nie sypną... Hah jeszcze autora dodałeś. Ja mam plugin na drop, który waży 5 KB i mam skrypt na drop z podobnymi kodami, który waży + 20 KB...

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Skrypt słaby człowieku każdy głupi napisze to łamaną angielszyczną... Tak ciężko było napisać plugin w 5 minut? Pluginy są wydajniejsze i się nie sypną... Hah jeszcze autora dodałeś. Ja mam plugin na drop, który waży 5 KB i mam skrypt na drop z podobnymi kodami, który waży + 20 KB...

Wiesz?

Pisze pluginy w stopniu zaawansowanym (moim zdaniem) oraz hobbystycznie skrypty z tymczasowego braku komputera, a teraz korzystam z tabletu.

Do pisania skryptów potrzebujemy średniej znajomości języka niemieckiego/angielskiego, znajomości dokumentacji.

Nie każdy Kowalski wie jak obsługiwać sie zmiennymi, funkcjami.

Oczywiscie nie uważam że pisanie skryptów jest trudniejsze od pisania pluginów, bo do nauki czystej javy potrzeba troche czasu + bukkit api.

• 11 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...