Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ja mam zrobic? ...

mictar50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz po wbiciu diamentu 5 w ostatni dzien sezonu zacząłem trafiać naprawde na smutne drużyny. Na ostatnie 37 gier  wygralem tylko 7, jebane 7 gier. Nie wiem jak ale jestem cały czas w diamencie, ale sytuacja wygląda tak że za wygraną dostaje +7, czasmi +9 a za lose srednio -30. To jest smutne jak wygrywam 2 na 10 gier, bo niby system dobiera dobrze i działa tak abyś raz przegrywał, raz wygrywał, ale nie tak że mam w ostatnich 2 tygodniach mniej niż 25% winratio. Jeżeli bym każdą trolował, ale staram się grać normalnie, chociaż moja motywacja jest teraz  taka że zazwyczaj poddaje się w 10 minucie jak widze ze jakies linie feeduja. Co mam zrobić? 

Opublikowano

Mainuje jungle, chociaż po tych zmianach zrobił sie odrazu wielki hype na jungle i robienie 0/12 i teraz w co 3 grze gram moze na mojej głównej linii. Bola nie chce bo nie mam z tego żadnej satysfakcji, a zwierzętom nie da się pomóc. Zwłaszcza że nie gram na swoich liniach teraz i staram sie przynajmniej miec farme i nie feedowac, ale niektórzy nawet tego nie potrafią. Nie wiem, poprostu grać wiecej i czekać aż z*******y matchmaking da mi spokój czy co \? 

Opublikowano

MASZ SIE P********!!!!

Ciekawe, po twojej wypowiedzi wnioskuje że prawdopodobnie nawet golda nie masz. A co do tematu, ciekawe co ty być zrobić jakbyś przegrywał dosłownie wszystko.  Moje 15 ostatnich gier wygląda tak Win-4xLose-2xWin, 5xLose, Win, 2x lose, http://scr.hu/44l7/a9anm Tak wygląda moje mmr obecnie, nie wiem nawet czy jak spadne do plat 1 się ono ustabilizuje. Być może elohell istnieje i ja mogę być tego przykładem. Nie mówie ze gram jak jakiś challenger, ale przez te przegrana motywacja spada, wybierając championy biorę jakieś leblanc support itp. bo i tak wiem ze przegram. Najlepsze jest to że nie da się z tym nic zrobić, bedziesz wszystko przegrywał i c**j.  

Opublikowano

Podaj swój nick ;)

Ogólnie D5 jest latwe, schody zaczynają się od D3, więc nie wiem dlaczego masz problem. Obstawiam, że grasz gorzej niż 80% ludzi z twoich drużyn w innym wypadku bez problemu byś wyszedł dalej. A tak na marginesie nie mainuj jednej linii tylko dwie i ogarnij sobie po jednym safe picku na inne linie.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja też myślę , że to coś z Systemem Dobierania Riot . Mój kolega przedwczoraj zaprosił mnie do drużyny na Summoner'a . On 16 lv , ja 30 , i dobrało nam w Teamie 20 lv i mój 30 , a w przeciwnym team 26-30 lv . Także możliwe że wina Systemu dobierania .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...