Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coinsy FIFA 13/15

paleskuny96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam takie pytanko. Czy jeśli posiadam fifa 13 (niestety jeszcze troszke czasu zanim zdobędę 15) to czy mogę spokojnie zakupić coinsy oferowane na fifa 15? Coinsy kupowane mają być przez allegro dlatego chciałbym się poradzić was czy nie będzie z tym żadnego problemu?

Opublikowano

Posiadasz Fifę 13, a chcesz zakupić monety do 15? Zakupione coinsy są przysyłane w przeciągu kilku godzin (ok.), więc wymagana jest do tego najnowsza część gry. 

­

Opublikowano

Czyli niestety muszę czekać na 15... A jeśli uda mi się zakupić gdzieś (choć nie wiem gdzie) coinsy na 13 to całe konto fut przenosi mi się wtedy na 15 (po zainstalowaniu fify) czy muszę wszystko od nowa? Jestem kompletnie zielony w temacie fut :c

Opublikowano

Coinsy do 15 musisz umieścić na koncie FIFA 15. Jeśli nie masz tej wersji, nie masz też konta/klubu, więc jak mają Ci dostarczyć do niej monety?

Czyli niestety muszę czekać na 15... A jeśli uda mi się zakupić gdzieś (choć nie wiem gdzie) coinsy na 13 to całe konto fut przenosi mi się wtedy na 15 (po zainstalowaniu fify) czy muszę wszystko od nowa? Jestem kompletnie zielony w temacie fut :c

Nic się nie przenosi, wszystko od zera.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Łooo naprawdę? To nie warto ładować hajs w FUT skoro składy, monety itp się nie przenoszą.. Dzięki za pomoc :)

Z drugiej strony na to patrząc to warto. Wersja 15 to lepiej, bardzo dobrze rozbudowana 13. Zupełnie inna fizyka, drybling, grafika, składy... raczej wszystko na lepsze ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No tak tylko, że za rok będzie trzeba znów ładować hajs na kolejny coinsy, paczki itp.. To trzeba kupić tą 15 żeby móc zacząć się bawić :)

Oraz skąd mogę wziąć czarne/zielone/niebieskie/pomarańczowe karty prócz aukcji? Bo są strasznie drogie na aukcjach...

Opublikowano

No tak tylko, że za rok będzie trzeba znów ładować hajs na kolejny coinsy, paczki itp.. To trzeba kupić tą 15 żeby móc zacząć się bawić :)

Oraz skąd mogę wziąć czarne/zielone/niebieskie/pomarańczowe karty prócz aukcji? Bo są strasznie drogie na aukcjach...

13 nie jest już aktualizowana przez EA. Specjalne wersje kart (TOTS, TOTW, MOTM itp.) były dostępne przez określony czas; zdobyć możesz je jedynie za pomocą aukcji.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...