Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dla początkującego

maciek34142

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jest zupełnie nowy jeśli chodzi o FUT w FIFIE, teraz zacząłem w FIFIE 15 i za bardzo nie wiem co mam robić, dostałem jakiś tam skład, zmieniłem nazwe klubu (tu pytanie czy moge jeszcze raz zmienic?)

Skąd brać coinsy? Rozegrałem pare meczu w trybie jednoosobym to za 3 mecze jakiś 900 coinsów wpadło, jest jakiś sposób na paczki?

Teraz mam grać finał jakiegoś pucharu dla początkujących i tam jest do wygrania paczka i 1k coins

Gdzie ustawić kto ma wykonać stałe fragmenty? rożna wykonuje mi bramkarz..

Jakoś nr na koszulkach mozna edytować?

dzięki z góry za pomoc ;)

Opublikowano

dobra dzięki, mam grać narazie w trybie 1 osobowym dopóki to ogarne czy grac już na multi?

Obojętnie. Grając w trybie wieloosobowym zdobędziesz więcej doświadczenia. Po kilku meczach uzbierasz wystarczającą kwotę na stworzenie składu. 

­

Opublikowano

Obojętnie. Grając w trybie wieloosobowym zdobędziesz więcej doświadczenia. Po kilku meczach uzbierasz wystarczającą kwotę na stworzenie składu.

Graj na singlu dopóki nie złożysz składu i ogarnij trochę mechanike gry.

Opublikowano

Graj na singlu dopóki nie złożysz składu i ogarnij trochę mechanike gry.

Aby zdobyć monety potrzebne do zakupu składu wystarczy zagrać kilka meczów. Przez ten czas powinien poznać mechanikę gry i nabyć więcej doświadczenia.

­

Opublikowano

Aby zdobyć monety potrzebne do zakupu składu wystarczy zagrać kilka meczów. Przez ten czas powinien poznać mechanikę gry i nabyć więcej doświadczenia.

Właśnie się mylisz.Grając przez sieć z ogarniętym goście nawet nie powącha piłki a Ty mówisz mu o nauczeniu się.

Proponuje Ci pograć trochę na singlu, ogarnąć kontrolne zawodników, strzały, obrone i wtedy zacznij grać fut.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

2 mecze online zagrałem , 4-0 i 5-2 w dupe ;x

Jak ta nazwe zmienic? :D

Możliwe, że trafiłeś na bardziej doświadczonych przeciwników. Jeżeli jest to pierwsza część w którą grasz - zagraj w trybie jednoosobowym i tam nabierz doświadczenia. 

­

Opublikowano

Zrobiłeś zadania menadżera ? Jednym z nich jest potwierdzenie nazwy klubu tam możesz ją edytować a także w katalogu od któregoś lvl jest do kupienia z te punkty.

Opublikowano

Dodam także, że możesz zdobywać także dodatkowe monety. W katalogu FC możesz je zakupić (np. 500 monet po każdym meczu, oczywiście po określonej wartości, np. 10).

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...