Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do carryowania - Adc/Mid

xXAversusXx

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Champ do carryowania top/mid - max 3150 ip

• Akali
      2
    • Corki
      1
    • Inny Champion (proszę o napisanie w komentarzu)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam sie na kupnem jednej z tych dwóch postaci: Akali i Corkiego. Prosiłbym was o doradzenie mi której z nich kupić albo o doradzenie mi jakiejś innej postaci na mida/adc za maksymalnie 3150.

Zaznaczam, że z adc mam tylko ashe i tristanę, mainuje mida i tam mam większość postaci.

Opublikowano

Wolisz bułki czy chleb? Tak brzmi Twoje pytanie. Zdecyduj co Ci jest bardziej potrzebne, adc czy mid, gdzie częściej grasz (bo to, że mainujesz mida nie znaczy z góry, że na nim grasz najczęściej) i wybierz. Na mida do prowadzenia drużyny wybrałbym Katarinę, jako uniwersalną postać, Akali (mimo, że to od dobrych kilku lat mój ulubiony champion) wymięka przy lepszym niż bronze/silver V teamie, fioletowy ward, focus na Tobie i tylko szary ekran. Z adc za 3150 wyboru nie ma praktycznie, bardziej wymagający i użyteczniejsi adc zaczynają się od 4800 (chyba, że Miss Fortune spadła już na 3150, niedawno wróciłem po dłuższej przerwie i nie patrzyłem jeszcze). Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Wolisz bułki czy chleb? Tak brzmi Twoje pytanie. Zdecyduj co Ci jest bardziej potrzebne, adc czy mid, gdzie częściej grasz (bo to, że mainujesz mida nie znaczy z góry, że na nim grasz najczęściej) i wybierz. Na mida do prowadzenia drużyny wybrałbym Katarinę, jako uniwersalną postać, Akali (mimo, że to od dobrych kilku lat mój ulubiony champion) wymięka przy lepszym niż bronze/silver V teamie, fioletowy ward, focus na Tobie i tylko szary ekran. Z adc za 3150 wyboru nie ma praktycznie, bardziej wymagający i użyteczniejsi adc zaczynają się od 4800 (chyba, że Miss Fortune spadła już na 3150, niedawno wróciłem po dłuższej przerwie i nie patrzyłem jeszcze). Tyle z mojej strony.

Bułki zdecydowanie lepsze, pozdrawiam.

Opublikowano

Bułki zdecydowanie lepsze, pozdrawiam.

Nic nie wnosisz do tematu,twoja wypowiedz nie miała sensu xD

Bierz akali w mojej lidze bronzu działa spoko ale od golda ssie.

A corki jest spoko podjazd true dmg,ulti bardzo fajne do harrasu czy dobijania.

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...