Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

yyy

VVidmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahhaha pamiętam ten serwer co więcej 

<16:22:53> You are banned permanently. Reason: "wypierdlaj" ~Holidays 

I te ddosowanie mnie przez pewne osoby :D

popraw tekst bo się zlewa 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Hahhaha pamiętam ten serwer co więcej 

<16:22:53> You are banned permanently. Reason: "wypierdlaj" ~Holidays 

I te ddosowanie mnie przez pewne osoby :D

popraw tekst bo się zlewa 

Oj przepraszam Easy nie bedziesz płakał że ci admina zabrałem + dotego nie bedziesz mi reklamował innych TeamSpeak.

Opublikowano

Jeśli mogę się wypowiedzieć to Administracja spina d***, robi zamieszanie, nie stosuje się do regulaminu itp.! Dużo by tutaj mówić. Jeśli chodzi o Query to Holi w 100% nie nadaje się na Querego a Micu natomiast już zdecydowanie bardziej nadaje się.

NIE POLECAM :)

Opublikowano

Jeśli mogę się wypowiedzieć to Administracja spina d***, robi zamieszanie, nie stosuje się do regulaminu itp.! Dużo by tutaj mówić. Jeśli chodzi o Query to Holi w 100% nie nadaje sięna Querego a Micu już zdecydowanie bardziej.

NIE POLECAM :)

Powiem tak nigdy nie spinam tylko każdego poprawiam bo inaczej by robili co chcieli skąd ty wiesz co ja robię może poproszę nick że wiesz ze ja spinam się.

Opublikowano

Twoją polityką na serwerze jest okradanie ludzi.Pierw przed stworzeniem serwera pisaleś,że sprzedajesz licke i domenę za 300zł?Dziwne troche,ale znalazła się osoba,którą oszukałeś...

Ivanek - osoba,która niby chciała sprzedać serwer za 1500-3000 zł ??...

Pozdrawiam i szpiegów mi nie wysyłaj na ts3

Opublikowano

Twoją polityką na serwerze jest okradanie ludzi.Pierw przed stworzeniem serwera pisaleś,że sprzedajesz licke i domenę za 300zł?Dziwne troche,ale znalazła się osoba,którą oszukałeś...

Ivanek - osoba,która niby chciała sprzedać serwer za 1500-3000 zł ??...

Pozdrawiam i szpiegów mi nie wysyłaj na ts3

Z tego co wiem to lice sprzedawał KlassKai, a on ją kupił ... Więc się zastanów co piszesz, skoro to nie jest stary fortalk tylko fortalk nowych właścicieli (którzy tego nie sprzedawali a kupili lub dostali nie wnikam) .

PS. Holi odszedł z administracji, więc już nie piszcie na ten temat.

Opublikowano

Jak na człowieka przystało dam normalną ocenę! :)

~ TeamSpeak3 jest strasznie rozwinięty typu Boty itp itd

~ Moim zdaniem Administracja jest miła i przyjazna(Takie jest moje wrażenie).

~ Przesiaduje tam dużo ludzi w czym ja od krótkiego czasu.

~ TeamSpeak3 w ogóle się nie zacina Muzyka i Pink jest Wspaniały(Moim zdaniem)

+~+ Mam dużą nadzieję że TeamSpeak3 będzie bardzo duzy n.p po 400 Ludzi dzienie :)

+~+ P.S Zachęcam do wchodzenia no lepsze to niż u (FuBu) na Fo*Gam*.**

--> Polecam <--

­

Opublikowano

No ja nie wiem ale odchodzę od Fortalk.pl.Jak teraz to jest tylko Micu właścicielem.Temat zostaje.

Opublikowano

No ja nie wiem ale odchodzę od Fortalk.pl.Jak teraz to jest tylko Micu właścicielem.Temat zostaje.

<19:05:13> "[Aquax] Aquax" was added to server group "Query" by "[Aquax] Aquax".

<19:05:16> "[Aquax] Aquax" was removed from server group "Zaufany" by "[Aquax] Aquax".

^^ Nowy nick kolego .. oszuście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...