Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść na cały tbd po banie

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeinstaluj system - na pewno zadziała o ile faktycznie zmieniłeś ip

Ahh te nasze kochane kobiety <3

Kolego poczekaj do czwartku może to coś zmieni u mnie kiedyś po konserwacji było w porządku.

Opublikowano

Zawsze mozesz zmienić :D  Adres karty sieciowej :D 

( sory nie przeczytalem do konca twojego postu ) odp nie wazna; D

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

lecz x czasu temu jak mialem neo to w takim wypadku resetowalem router i dzialo, czyli oprocz zmiany ip wtedy cos jeszcze sie zmienialo, pytanie co i czy teraz na kablowce moge to jakims programkiem zmienic.

Opublikowano

wiec tak nadal problem sie nie rozwiazal, po czwartku nic nie dalo, poprosilbym inne programy do zmainy ip[i innych z netem zwiazanych] moze cos zadziala.. bo krude licencje na bota mam a bocic nie moge.....

z supportem walka przegrana sa to lamusy ktore trylko pisac umia a nic zrobic.... wiec tylko Wy mozecie pomoc

Opublikowano

Dostałeś bana na IP :) musiałeś dobrze narozrabiać , wystarczy zmienić IP w ustawieniach modemu / routera i powinieneś mieć możliwość dalszej gry . Każdy modem / router generuje do kilku powtarzających się adresów ip w zależności od urządzenia , ustaw taki IP jakiego do tej pory nie używałeś a będziesz mógł wchodzić na serwer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...