Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolne ładowanie

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem - mianowicie gdy łąduje mi sie mapa ( jakakolwiek na jakimkolwiek emulatorze ) trwa to długo że zanim mi sie wczyta to już gine. Jest jakieś rozwiązanie na to? By szybciej sie ładowała mapa? Jak ustawie grafike na low czy na high nie ma różnicy - gra wolno sie ładuje zawsze.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Mam problem - mianowicie gdy łąduje mi sie mapa ( jakakolwiek na jakimkolwiek emulatorze ) trwa to długo że zanim mi sie wczyta to już gine. Jest jakieś rozwiązanie na to? By szybciej sie ładowała mapa? Jak ustawie grafike na low czy na high nie ma różnicy - gra wolno sie ładuje zawsze.

Jakiego masz kompa (karta procesor itp  ,ile ramu ?

­

Opublikowano

Zależy od komputera mianowicie ramu.

Prędkość ładowania możesz zwiekszyć poprzez zainstalowanie gry na zew dysku sshd.

Polecam sciągnąć jakiegoś gamę boostera np od razera.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Procesor: Intel Core i7-4700MQ  2.40GHz

RAM: 8GB

System 64-bitowy

A karta graficzna ?

Użyj programów jeżeli nie są zablokowane np. Razer Game Booster.

Zmień priorytet ,wyłącz kompozycje,wszystko zrób sobie na low.  

A i to też zależy od emulatorów.

­

Opublikowano

Takie bebechy to aż nie mozliwe.

Co to za w emulator?Na wszystkich tak masz wiem ze niektóre sie wolniej ładują przez słabe serwery.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam LastDayMMO, w hellZ infestationPVP, na kazdym w jaki gralem tak sie ladowalo, nawet w ISS.

Gram na najnizszych wymaganiach i tak samo, w inne gry np w BF3 na wysokich i smiga pieknie, laduje sie szybko.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Mam LastDayMMO, w hellZ infestationPVP, na kazdym w jaki gralem tak sie ladowalo, nawet w ISS.

Gram na najnizszych wymaganiach i tak samo, w inne gry np w BF3 na wysokich i smiga pieknie, laduje sie szybko.

Kiedy usuwało się folder arktos . Spróbuj wejść  w moje dokumenty , i usunąć np folder arktos,lastday

Jak to nie pomoże to polecam program razer game booster,

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...