Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie posiadam najnowsza paczke league sharpa zainstalowałem ją od dzisiaj nową i mam taki błąd lane clear ani last hity ani combo nie działają

A te  zakładki mam najechane na siebie i nie moge ustawień zmienić

uruchamiałem od nowa sharpa oraz lola nadal to samo

http://i.imgur.com/u5nrs7N.jpg

Z góry dziękuje

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

To nie jest nic najechane :) Tak powinno być pokazuje mniej więcej gdzie może spaść topór a co do reszty to raczej działa tylko nie potrafisz włączyć zmieniony klawisz albo coś w tym stylu.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

1. %appdata% - LeaugeSharp-MenuConfigMenuSettings (edytuj)-   <Width>2</Width>  zmień na   <Width>4</Width> albo   <Width>6</Width>

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1. %appdata% - LeaugeSharp-MenuConfigMenuSettings (edytuj)-   <Width>2</Width>  zmień na   <Width>4</Width> albo   <Width>6</Width>

Nadal ten sam problem występuje.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

To spróbuj usunąć folder LeaugeSharp i na nowo wgrać skrypty (pobierz lepiej paczkę Hehehema)

Właśnie mam od niego paczke i to samo się dzieje

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Jaki to skrypt? Bo pewne skrypty są już do wyjebania np UltimateCarry bo zbanowali pewnych typków a oni skasowali swoje repo z githuba.

Jak to Marksman to tak ma być jeśli chodzi o te okręgi ale dziwne, że Ci nie działają opcje kappa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...