Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za like?

dyburek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wyłączyłem dziś grę pokazała mi się taka oto reklama.

vi2ihf.jpg

Moje pytanie dot. czy jest to gdzieś opisane? Wchodziłem na stronę, ale tam nic nie było napisane o nagrodach za like.

JebanyKomunista.png

Opublikowano

Choć nie gram na serwerze globalnym, to staram się być na bieżąco ze wszystkimi informacjami (głównie dlatego, iż jednak jestem redaktorem działu). Odbiegając trochę od tematu, ale w dalszym ciągu przy nim pozostając (co ja mam w tej głowie). Swego czasu grałem w NFSW i z tego co pamiętam, w launcher'ze tej gry również widnieje informacja o praktycznie identycznej treści. No dobra, ale jak to wszystko wygląda? Bynajmniej przy tamtej grze, mają ustalone jakieś progi polubień strony (np. 500k, 1kk bądź 2kk) i przy ich osiągnięciu publikują kody na różnego rodzaju rzeczy...

Wracając już do tematu WR'a. Pierwszy raz o czymś takim słyszę i nigdzie, na stronie Nexon'a, czy też forum, nie udało mi się znaleźć jakichkolwiek informacji na ten temat. Możliwe, iż mają coś w planach, jednakowoż po tym zespole wszystkiego można się spodziewać. xD

Opublikowano

Pierwszy raż słyszę o czymś takim + nic takiego nawet nigdzie nie pisali. Wiem, że kiedyś był taki efekt.  Jak się napisało posta i zlajkowalo fan page dostawał o się rękawiczki i plecak z logiem łapką w górę na rok.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...