Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowo zakupiona klawiatura

czarmix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 5 dni temu zakupiłem klawiaturę SteelSeries SHIFT z aukcji na allegro. Stan klawiatury to nie używana. Niestety odkryłem pewnie problem, a raczej sam się pokazał. W losowych momentach, ale raczej sporadycznie klawiatura odmawia posłuszeństwa, bowiem nie mogę nic pisać, bo żaden klawisz nie działa, a np. podczas gdy na przeglądarce jestem na karcie z gadu gadu tekst sam się pojawia i wysyła. Na innych stronach gdzie nie można pisać po prostu strona się powiększa,zmniejsza,zjeżdża na dół itp. Nie mam pojęcia w czym leży problem. Pomyślałem, że może to ja jestem twórcą tekstu, który się wpisuje, a klawiatura ma opcję takiego zapamiętywania i samo wprowadzania, ale było by to trochę dziwne. Dodam też, że cena klawiatury to 90 euro na stronie steelseries, a ja kupiłem ją za 120zł z przesyłką (stan nie używany). Jeżeli będzie potrzeba to wyśle link do aukcji na pw.

Treść tekstu, który się wpisuje :

ok mam 
ale wielka
me 7ża przedewszystki
ale fajnie właśnie <3
ta klawa ma  (i tutaj cały czas leci spacja dopóki czegoś nie nacisnę)

Proszę o pomoc.

wcibnb.png

Opublikowano

Tak wszystko ładnie sie zainstalowało przy podłączeniu klawiatury z resztą aktualizowałem ostatnio każdy pojedynczy sterownik do aktualnej wersji.

Wszystko jest dobrze podłączone.

Pisało, że jest nowa, więc wnioskuję, że nie jest uszkodzona.

Tak jak pisałem 90 euro na stronie producenta, a ja kupiłem na allegro za 120zł wliczając w to przesyłkę. Prawdopodobnie nie mogę tutaj dodać linka do aukcji, więc wyślę ci prywatną wiadomością.

wcibnb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...