Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat XenoTale

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tu możemy podyskutować na temat serwera Nostale XenoTale. Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Wrzuć jakieś konkretniejsze informacje o serwerze, bo jeśli nic nie ma to równie dobrze mogę zaraz wypisać wszystkie posty z tego tematu w jednym poście. Jeśli zrobi się tu bajzel, typu "nie wystartuje" itp. to temat zamknę. Co do serwera to nie spodziewam się niczego innego niż na zwykłych waatach, bo wątpię żeby sobie sami pliki napisali ;)

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest na bardzo dobrej drodze by wypalił. Samo to, że autor relacjonuje swoje postępy świadczy o tym, że podchodzi do tego jak najbardziej na poważnie. Mam tylko nadzieje, że nie będzie to drugie nostale z 2x expem lub minimalnymi modyfikacjami. Jeżeli mają przyciągnąć graczy powinni w mniejszej/wiekszej części zmodyfikować tradycyjnego "nostejla".

Opublikowano

@Endziu:

Właśnie to Twoja wypowiedź podchodzi pod coś w stylu "Nie wystartuje." Napisałeś swoje zdanie, rozumiem każdy je ma :) Ale zapytam, gdzie podałeś jakąś argumentacje ? Bo jeśli piszesz na temat jakieś osoby, a w ogóle nie znasz jej możliwości to wybacz ale takie komentarze zachowuj dla siebie.

Co do tematu, jak najbardziej widzę przyszłość tego serwera :) Administracja pracuje pełna parą, a jak wiadomo: Ciężka pracą można wiele osiągnąć. Trzymam kciuki i bacznie śledzę Wasze poczynania w sprawie z serwerem :D

Opublikowano

Wow, endziu napisał swoje zdanie i już pseudo obrońcy h8tuja za jego opinie

Start na hamachi to nie start a żart, entwell i tak zamknie jak to było z 99nos

­

Opublikowano

Prawa autorskie tutaj dzialaja, a takie prawa otoz ma entwell, ktory ma tutaj wladze. Nie tyle moze sie doczepic o zamkniecie serwera, a nawet udzial w zyskach. Chyba ze wykladowca mnie oklamal  o.O

Wszystko bedzie cacy, poki serwer sie nie rozwinie (spolecznie i technologicznie)

Opublikowano

Co do serwera to nie spodziewam się niczego innego niż na zwykłych waatach, bo wątpię żeby sobie sami pliki napisali ;)

Ups, no to jednak się mylisz dude.

Jak już piszesz cokolwiek na tym forum, to zrób jakiś research. Chyba jesteś moderatorem, reprezentujesz coś sobą.

Serwer nie jest "kolejnym WAATem", co zresztą mogę potwierdzić dowolnym screenshotem z fanpage.

Opublikowano

SS'ów różnych widziałem już tony, mam jedną prostą zasadę zagram to uwierzę, inaczej ciężko przekonać mi się do czegokolwiek, bo takich super serwerów na własnych plikach widziałem już dziesiątki, a zawsze były to najzwyklejsze waaty. Nie mówię że nie macie i wam nie wyjdzie, wyrażam tylko swoje zdanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...