Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DAOPAY, pieniądze a NX

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wczoraj próbowałem dołodować NX poprzez metodę "opłata za połączenie" usługą "DAOPAY". Wszysto ładnie, wpisałem kod i usłyszałem komendę, że mam się nie rozłączać, ponieważ moje zamówienie jest realizowane. Po chwili na stronie wyskoczył komunikat, że "połączenie zostało przerwane". Oczywiście połączenia nie przerwałem ja. Z konta telefonu zniknęło ponad 23zł a NX nie mam do teraz. Co powinienem zrobić w tej sytuacji i czy ktoś już kiedyś miał taki problem ? :) Czy jest szansa odzyskać pieniądze albo chociaż dostać NX ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odzyskać napewno się da, skontaktuj się z nexonem w tej sprawie ^^ sądze że tylko oni mogą pomóc

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

nexon da ci e-mail do mopay tam ci wyślą prośbę o podanie nr telefonu z którego dzwoniłeś sprawdzą to i oddadzą Ci nx ja też tak miałem jakiś rok temu.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

napisałem do DAOPAY

Hi,

Your recent DaoPay payment has not yet been completed and there are still 0.63 PLN to be paid. This case can happen if you hang up too early, the call gets disconnected too early or if there is a limit set by your provider when calling premium rate numbers.

To complete your payment you can call the same number again and enter the order number. The call will then resume and finish automatically.

rozumiem, żę oprócz 0.63zł zapłacę również parę zł za koszt połączenia ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

napisałem do DAOPAY

Hi,

Your recent DaoPay payment has not yet been completed and there are still 0.63 PLN to be paid. This case can happen if you hang up too early, the call gets disconnected too early or if there is a limit set by your provider when calling premium rate numbers.

iam

To complete your payment you can call the same number again and enter the order number. The call will then resume and finish automatically.

rozumiem, żę oprócz 0.63zł zapłacę również parę zł za koszt połączenia ? 

Mozesz pisać do polskiego supportu a nie do angielskiego, opisz im sprawe i oni Ci pomoga pozdrawiam.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Mozesz pisać do polskiego supportu a nie do angielskiego, opisz im sprawe i oni Ci pomoga pozdrawiam.

na stronie DAOPAY jest tylko angielski i niemiecki, do nexona pisałem, to odpisali, że u nich jest wszystko prawidłowo i kazali pisać do DAOPAY.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na stronie DAOPAY jest tylko angielski i niemiecki, do nexona pisałem, to odpisali, że u nich jest wszystko prawidłowo i kazali pisać do DAOPAY.

Jak się nie myle to pisze że za szybko się rozłączyłeś i wciąż do zapłacenia masz 63gr :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...