Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marksman Jinx i dziwne sytuacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem najnowszą paczkę i przy teamfight-cie lub gdy chce kogos ubic Jinx przelalcza q nie strzela od razu z "w" itp? 
Macie radę? 
Wcześniej na starszej wersji tak nie miałem.
Niezdecydowana ta Jinx ;p

Opublikowano

Zainstaluj czystego L#, usuń folder L# z folderu %appdata%

Posiedź te 20-30 minut, zainstaluj skrypty, zobacz czy w ustawieniach jest wszystko ok.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Zainstalowałem czystego. Wgrałem tylko te skrypty których używam co widać na obrazku.
Czy podałby mi ktoś może wszystkie ustawienia Marksmana? 
Wydaje Mi się, że gdzieś tam leży problem..

0JWpNZ.jpg

Opublikowano

U mnie w teamfight jest tak, że jak ktoś jest w oddalony ode mnie to używa W, ale jak ktoś jest centymetr ode mnie to nie. Myślę, że to po prostu jest myślenie skryptu, bo masz małe szanse na trafiennie z W jak ktoś jest blisko, bo szybko może cię obejść, albo przejść przez ciebie. Dochodzisz do teamfightu to wcisnij spacje to użyje odrazu W. Potem najlepiej tylko na spacji leć xD 

Opublikowano

U mnie w teamfight jest tak, że jak ktoś jest w oddalony ode mnie to używa W, ale jak ktoś jest centymetr ode mnie to nie. Myślę, że to po prostu jest myślenie skryptu, bo masz małe szanse na trafiennie z W jak ktoś jest blisko, bo szybko może cię obejść, albo przejść przez ciebie. Dochodzisz do teamfightu to wcisnij spacje to użyje odrazu W. Potem najlepiej tylko na spacji leć xD

config.AddItem(new MenuItem("MinWRange" + Id, "Min W range").SetValue(new Slider(525 + 65 * 2, 0, 1200)));

W zakładce misc, możesz sobie ustawić, odległość castowania "W".

Gdy masz np.: ustawienie na 725, to do odległości 725 "W" nie będzie castowane.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...