Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 a dodatek Reaper of Souls.

GPArtiGP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakies 2 dni temu kupielm pudełkową wersje DIABLO 3 NA PC.

Mam pytanie czy jest jakas mozliwosc kupienia dodatku Reaper of Souls bez kupowania go w wersji z podstawowa DIABLO 3?

Np podstawowa wersja kosztowała mnie 20 Euro a z dodatkiem kosztowala 25 Euro.Ze ja glupi nie wiedzialem co to jest

bo kupywalem za granica,kupilem wersje normalna.Teraz przeszedlem DIABLO 3 i czy jest jakas mozliwosc kupienia kodu aby aktywowac tylko rozszerzenie?( np za 5 euro) niz mialbym kupowac za 25euro to samo plus dodatek.?

Czy mozna dokupic tylko sam dodatek oto moje pytanie.

edit

Dobra temat do zamkniecia.Dowiedzialem sie wlaśnie ze Reaper of Souls nie zawiera w sobie tez normalnej wersji DIABLO3 wiec w sumie dobrze ze nie kupilem tego odrazu.A mozecie mi powiedziec czy oplaca sie wydawac az 25euro na ten dodatek.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

niedawno kupiłem diablo III fabuła na prawde jest dobra a jak obejrzałem trailer dodatku to jeszcze bardziej sie na kreciłem :) polecam teraz kupywać diablo ponieważ w mediamarkt diablo kosztuje 75 zł a z tego co wiem to kosztowało 109 dodatek nie zabardzo sie wiem ile ale chyba 89 zł tylko mam pytanie dotyczące Diablo czy ta gra ma więcej niż V aktów postać sezonową i HARDCORE ???? 

Opublikowano

Na obecną chwilę jest to pięć aktów ,tryb sezonowy , hardcorowy i przygodowy  który najbardziej urozmaica grę  ( zlecenia , szczeliny nefalemów (rift), głębokie szczeliny nefalemów (grift) )

Blizzard kiedyś zapowiadał 2 dodatki do diablo 3 .

Jak masz kasę to kupuj ;) Ja nie żałuję tych 90zł na dodatek .

rmoiyq.png

Opublikowano

Tak tak kupuje dodatek już za dniach rok temu Diablo III nie podobało mi sie ze względu na grafike i typ gry ale sie myliłem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...