Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby z licencja 128 slotów lub więcej (Poważna oferta)

PaulGFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teamspeak3.png

Witam przedstawię się mam na imię Paweł :)

Posiadam wspólnego ts'a z technikiem, i paru osobami z administracji.

Mamy na prawdę ogarniętego TeamSpeak, o co chodzi "ogarniętego" chodzi oto że jest on ładnie "zbudowany" wizualnie. Oraz mamy dobry hosting który nie padnie po 1 DDoS.

Posiadamy swojego własnego MusicBOT'A, tak to nie jest coś niesamowitego. Ale zawsze coś.

Więc tak nasze oczekiwania :

- Zasponsorowanie minimum 128 slotową licencje.

- Podanie informacji dot. co byś chciał / chciała w zamian (zarobki z ts? Rangę? itd...)

Oferujemy :

- Bardzo żywego, z sporą ilością osób na TeamSpeak'u!

- Opłaconego teamspeak'a na długi okres czasu

- Dobrą, szybką, zgraną Ekipę

Więcej informacji na GG:

52018238

Parę ss'ów z TeamSpeak3 oczywiście wszystko zakryte żeby nie było reklamy  :huh: 

SS1.png

c3ecdbb269e1d.png

6f186031f6755.png

Opublikowano

Dodaje kolejnego ss'a żeby nie było że serwer stoi pusty :) *taki dowodzik że tak powiem*

TeamSpeak.png

Opublikowano

Ikonki kradzione tak samo jak wygląd z mojego Tsa :) Jeżeli dowiem się jakie IP ts dostaje BL chyba ze uda wam się ogarnąć oryginalną lickę :P

Pozdrawiam ,nie polecam .

Opublikowano

Ikonki nie kradzione, nie ukradłem ich. PATRZ CO NAPISAŁEŚ, więc nie kozacz.

LINK : http://screenshooter.net/100649733/enmrkck

szybkiprokokx19 proszę o nie wypowiadanie się w temacie, ponieważ ciśniesz na crackach, mam dowody sam mi to pisałeś prokokx. Dziekuje BARDZO.

Chcialem wspomnieć, że wygląd z twojego tsa nie ma w ogole, wszystko robiłem sam nic z twojego tsa niema jakbyś chciał wiedzieć.

Opublikowano

@OneMC

Ikonki kradzione tak samo jak wygląd z mojego Tsa :) Jeżeli dowiem się jakie IP ts dostaje BL chyba ze uda wam się ogarnąć oryginalną lickę :P

Pozdrawiam ,nie polecam .

Na ss'ach masz IP :)

@Topic.

Ciężko wam będzie znaleźć sponsora, większość "sponsoruje" serwery na crackowanych licencjach (na swoich maszynach) ;p

@OffTopic

Mi osobiście teamspeak3, nie przypadł do gustu (wygląd), lecz nie znam administracji więc nie wypowiem się na temat opiekunów serwera :)

Opublikowano

Według mnie wygląd serwera nie przyciąga wszędzie jest tak samo..

Ikonki widuję na paru dziesięciu tsach te same..

Mimo tego, jestem neutralny.

Opublikowano

Według mnie wygląd serwera nie przyciąga wszędzie jest tak samo..

Ikonki widuję na paru dziesięciu tsach te same..

Mimo tego, jestem neutralny.

@OneMC

Na ss'ach masz IP :)

@Topic.

Ciężko wam będzie znaleźć sponsora, większość "sponsoruje" serwery na crackowanych licencjach (na swoich maszynach) ;p

@OffTopic

Mi osobiście teamspeak3, nie przypadł do gustu (wygląd), lecz nie znam administracji więc nie wypowiem się na temat opiekunów serwera :)

Czy to jest temat do oceny? Czytajcie tytuł, a nie spamicie mi w temacie bez sensownie "mi się podoba, mi nie"

Opublikowano

Czy to jest temat do oceny? Czytajcie tytuł, a nie spamicie mi w temacie bez sensownie "mi się podoba, mi nie"

Przeczytałeś mój post do końca? Jeżeli nie to proszę cytat:

@Topic.

Opublikowano

@OneMC ikonki zostaną usuniętę, fakt nie napisałeś mi wprost, że mogę sobie je wziąść. Więc jakby co ikonki zmienie i w wyglądzie coś pozmieniamy. :)

SRY ZA kłótnie.

Ten temat nie jest do kłótni, kazdy wyraża swoję zdanie, jeżeli komuś teamspeak3 się nie podoba to proszę o nie pisanie postu. Dziękuję.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...