Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co preferujecie - oglądanie anime online czy poprzez pobieranie?

gokanDB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie oglądacie anime? Ja osobiście do niedawna oglądałem online,ale teraz pobieram,lepsza jakość i dźwięk i przyjemniej się ogląda.Fakt,faktem,że na początku trudno było się przerzucić i pobierać odcinki,ale z czasem idzie się przyzwyczaić. Chociaż przyjdzie też taki okres, że obejrzę sobie online i widać w sumie efekty. A wy gdzie oglądacie?

Opublikowano

Online <- nie żebym ostatnio jakoś dużo anime oglądał, szczerze powiedziawszy to eksperta do szukania w najgłębszych dziurach bym potrzebował. Jakość mi nie przeszkadza, ponieważ ja tak jak Ty dostrzegam różnice, aczkolwiek troszeczkę inne - wolałbym czytać mangę danego anime niż oglądać anime jeśli rok emisji anime jest w okolicach 2004 lub niższych, bo łatwiej wycierpieć gorsze rysunki lub ich ułożenia niż kiepskie animacje, sztuczne ruchy i denną muzykę. Więc jakość to już pikuś. Jako że oglądam tylko emitowane, i to raczej nie aż tak od razu gdy się pojawią, to wchodzę głównie na to co mam pod ręką w ulubionych - niektórzy mogą mieć mi to za złe jednak sięgam do animezone lub po prostu wklepuje w google, oczywiście każdy odcinek, do jakiego anime by nie należał, w eng subach (nawet jeśli jest po pl..).

Opublikowano

ze 3 lata temu jeszcze pobierałem, a teraz oglądam onlajn. pobieram tylko i wyłącznie filmy oraz wersje bd animców.

pobierać przestałem gdy obejrzałem parę animców onlajn i zauważyłem, że w jakości nie ma aż tak wielkiej różnicy. chociaż jeżeli chodzi o filmy to jednak widać tę różnicę i dlatego zawsze wolę ściągnąć.

co do dzwięku, to na większości onlajnów jakość jest dobra, jedynie na shitdenie ta jakość jest gówniana i dlatego nigdy tam niczego nie oglądam.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Również oglądam online, rok/dwa temu jeszcze ściągałem ale to tylko dlatego, że polskie HD to było rozszerzone 480p i ta pixeloza..

Obecnie nie oglądam nic po polsku bo mi szkoda się głowić nad zdaniem z translatora, odcinki w HD i po angielsku nie dość, że są zawsze szybciej to jakością jakoś nie ustępują tym z torrentów. Trzeba dobrze szukać, a się znajdzie.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Online <- nie żebym ostatnio jakoś dużo anime oglądał, szczerze powiedziawszy to eksperta do szukania w najgłębszych dziurach bym potrzebował. Jakość mi nie przeszkadza, ponieważ ja tak jak Ty dostrzegam różnice, aczkolwiek troszeczkę inne - wolałbym czytać mangę danego anime niż oglądać anime jeśli rok emisji anime jest w okolicach 2004 lub niższych, bo łatwiej wycierpieć gorsze rysunki lub ich ułożenia niż kiepskie animacje, sztuczne ruchy i denną muzykę. Więc jakość to już pikuś. Jako że oglądam tylko emitowane, i to raczej nie aż tak od razu gdy się pojawią, to wchodzę głównie na to co mam pod ręką w ulubionych - niektórzy mogą mieć mi to za złe jednak sięgam do animezone lub po prostu wklepuje w google, oczywiście każdy odcinek, do jakiego anime by nie należał, w eng subach (nawet jeśli jest po pl..).

A co, pl suby gryzą? :P

@top

Oglądam online, bo jestem zbyt leniwy na pobieranie. Jakość anime online mi wystarcza.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie mam szybkiego neta więc nie pobieram i oglądam online w 360p . ( monitor 24cale ) Więc zbyt piękne to nie jest ale na pewno nie powstrzyma mnie to przed oglądaniem anime.

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...