Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesprawny lol

Pazdziochowaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dziś mój młodszy brat chcąc skopiować lola koledze aby zaoszczędzić  czas pobierania czy coś 

ale mój brat jest tak pojeb**y że po prostu go zepsuł , jakim cudem sam nie wiem (widać kopiuj , wklej za trudne jak na   15 lat )

po próbie włączenia lola wyskakuje tylko logo i zaraz znika , gra się nie uruchamia próbowałem przez admina , oraz robić przywracanie systemu w czasie ale nie ma żadnego punktu więc nie cofnie systemu 

to myślę pobiorę od nowa ale gdy klikam pobierz to wyskakuje pusta karta i nic się nie dzieje 

proszę  o pomoc :)

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Masz net framework 3.5? Wyłącz anty virusa,zapore.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak klikasz na ikonkę lola to pokazuje się te logo i się zawiesza i wyłącza tak ? 

Sprawdź może tak. Prawy przycisk na ikonę lola exe. Poczym zmień zgodność na inną z listy a jest tam trochę jest xp.win7 itp....

Opublikowano

nie pomogło

89353087769044834742.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...