Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skopiowanie strony

Ezg0t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapisać każdą stronę na swoim komputerze. Pozmieniać odnośniki w plikach. Odwzorować strukturę folderów. Koniec...

Szybszy jest już tylko włam na serwer i pobranie całego FTP i MySQL.

Opublikowano

@Victoremque

Widzę że zwykłe 'CTRL + S' nie wystarczy? Zapisuje wszystkie obrazki, pliki JS, CSS i zmienia wszystkie ścieżki do danych plików tak aby od razu po wejściu w plik *.htm była idealnie odwzorowana strona.

Ale co tam. Lepiej zaśmiecać sobie komputer jakimś zbędnym oprogramowaniem.

Opublikowano

Użyj programu / wtyczki web do ripowania stronek, np. WinHTTrack i ustaw maksymalną głębokość na max. 5. Nikt w phishingu nie będzie raczej rozglądać się po stronie bo ma zrobić określoną czynność i wyjść, ew. zostanie przekierowany do oryginału po zalogowaniu więc w tym przypadku tak się to robi:
593751416925122339106.png

@Ezg0t

Sam screen to za mało nie jestem wróżką

Opublikowano

@LastPhoenix450

Porównaj sobie mojego ss'a ze stroną www.eldevin.com u mnie jakby nie czyta stylu czy cos

Właśnie u Ciebie nie czyta stylu, co nie jest trudne to wywnioskowania, więc albo wrzuć ten 1gb na hosting i daj mi spojrzeć na kod źródłowy albo pobierz stronkę tym razem z limitem głębokości, sprawdź czy działa, jeśli nie to i tak ją wrzuć na hosting i daj mi zerknąć co jest nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...