Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze na rynku

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, może mi ktoś wytłumaczyć po co ludzie kupują klucze do skrzynek z rynku za np 2.02€ skoro w grze są po 1.99€ czy 1.89€? Od zawsze mnie to ciekawiło po co kupować coś drożej ;) Pewnie jest w tym jakiś haczyk czy cuś o czym nie wiem. Czekam na odpowiedź ;]

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

najczęściej to kupują na allegro bo są najtaniej xD

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Mi się wydaję, że ludzie kupują te klucze na rynku , bo mają "większą szanse na rzadki przedmiot" co jest nieprawdą :) gdzies to kiedyś u Cebulaków wyczytałem :P

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Może nie mają zainstalowanej gry/tej gry a chcą się za nie wymieniać albo kupujący chce właśnie te klucze.

Opublikowano

Valve zarabia jeszcze więcej dzięki temu.

nie ponieważ jeżeli ktoś już sprzedaje klucz na rynku to już 1 klucz został zakupiony od valve. Jak 2 osoba chce kupić klucz to jak kupi w grze to valve dostanie 2 euro , a jak kupi w markecie to valve dostanie tylko prowizjew wysokości ok. 0,26 euro

Opublikowano

nie ponieważ jeżeli ktoś już sprzedaje klucz na rynku to już 1 klucz został zakupiony od valve. Jak 2 osoba chce kupić klucz to jak kupi w grze to valve dostanie 2 euro , a jak kupi w markecie to valve dostanie tylko prowizjew wysokości ok. 0,26 euro

Koniec końców wszystko zostaje na Steam'ie, więc Valve zarabia cały czas ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...