Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To jest legendarny hardcore?

pingwin1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie serwera skkfa.

Dawniej jeszcze jako non premium marzyłem o wejściu na ten serwer, próbowałem wysyłać sms, ale zawsze były jakieś usterki. Wreszcie pół roku temu dostałem premium, jakiś miesiąc temu postanowiłem tam wejść. No i się okropnie zawiodłem. Z tego co zrozumiałem serwer jest teraz non premium, to był cios w plecy, 9 latki zalały ostatni dobry serwer. Jakby tego było mało został podporządkowany pod 9 latków. Ogłoszenia wyglądały jakby pisało je jakiś dziecko, z capsem, bezsensowne tematy...

Powiedźcie, czy ja pomyliłem serwery czy co? Wszyscy piszą o jakichś autorskich pluginach, achievmentach, a ja widziałem co najwyżej guzik teleportujący. Serwer jest teraz non premium?

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

tak serwer jest teraz non premium. Zapytasz dlaczego? Dzięki non premium gra więcej osób a co za tym idzie więcej kasy :) Więcej osób kupi unbana, disco zbroję czy inne przedmiotu z IS'a. 

'Acziwmenty' są, według mnie fajny i oryginalny pomysł lecz na hardcore tak średnio pasują. Np acziwment gimbus - postaw 1 bookshelfa i za każde takie wykonanie zadania dostajesz 30 lvl ( na początku edycji był 300 lvl ;D )

Szczerze mi się bardziej podoba mchc jednak kiedy skaf stał się non premium to mchc upada i to nieubłagalnie, jedynie coś z*********e nowego i oryginalnego może uratować ten serwer. 

Na skafie tak coraz więcej dzieci, no ale dla administracji to korzystne bo kto kupuje rangi i różne itemy w minecrafcie? dzieci :) ( najczęściej )

Aktualnie coraz mniej jest dobrych serwerów, niestety. Mów co chcesz ale widać, iż małymi krokami mc się kończy, przynajmniej ja tak sądzę.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Uwierz, że teraz grają na serwerach Minecraft różne osoby młodsze, jak i starsze. Musisz się z tym pogodzić ja osobiście uważam, że teraz gra mniej dzieci w Minecraftcie które psują grę jak kiedyś. 

Co do tego serwera, to musisz znaleźć taki serwer który Ci się spodoba. 

Opublikowano

Serwery mc to biznes, targetem w tym biznesie są dzieci, dzieci nie mają tyle pieniędzy by przelać 100zł i mieć premium, ale mają komórki pełne PLN i mogą wysyłać SMS'y. Nie potrzebna jakiejś większej logiki to tego. Chcesz zarobić - robisz non-premium, chcesz renomę i jako takich graczy - premium...

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...