Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO-Nie udało się uruchomić gry(brakujący plik wykonalny)

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PO aktualizacji w cs go chciałem uruchomić grę i wyskoczył taki błąd. Na początku sprawdziłem spójność plików lokalnych, a potem jak zalecano na stronie steam usnąłem folder appacah i nic proszę o pomoc. Więcej ludzi ma ten błąd jak patrzę po forum.

Opublikowano

Też próbują odpalić csgo, Avast mi wywala csgo.exe do kwarantanny twierdząc, ze jest to FileRepMalware.

Sprawdzałem spójność plików i pobrało mi na nowo go, ale wciąż jest to samo, gra się nie chce odpalić bo jest wirus w tym exe

Opublikowano

Też próbują odpalić csgo, Avast mi wywala csgo.exe do kwarantanny twierdząc, ze jest to FileRepMalware.

Sprawdzałem spójność plików i pobrało mi na nowo go, ale wciąż jest to samo, gra się nie chce odpalić bo jest wirus w tym exe

No mi też coś pobierało jeszcze raz ale nadal to samo. Mam nadzieje że valve to naprawi w miarę szybko. Wyłącze avasta i sproboje sprawdzic spójność plików jeszcze raz

Opublikowano

Trzeba wyrzucić z kwarantanny Avasta wszystkie csgo.exe i będzie śmigać :)

Albo jak pisałem w poprzednim poście a gdy uruchomimy grę plik pobierze się sam :D

Opublikowano

Albo jak pisałem w poprzednim poście a gdy uruchomimy grę plik pobierze się sam :D

Ale to nie jest rozwiązanie, bo antywirus musi być włączony żeby żaden wirus ci się nie wbił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...