Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do grania

Overmac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Pisze do was żebyście mi pomogli znaleźć laptop do gier.Chciał bym laptop o przekątnych matrycy od 16.9 do 17.9 cali,Z systemem operacyjnym lub bez,klawiatura nie musi być podświetlana ale bardzo mile widziana.Ważne żeby nie był wadliwy ani się nie przegrzewał i części były łatwo dostępne i działał w bf4 na ultra i żeby GTA V działało.Mój budżet to 2500 zł z hakiem.

Opublikowano
laptop do gier

Ważne żeby nie był wadliwy ani się nie przegrzewał i części były łatwo dostępne i działał w bf4 na ultra i żeby GTA V działało.
Mój budżet to 2500 zł z hakiem.

przekątnych matrycy od 16.9 do 17.9 cali

Haha xD

Jak ten "hak" to będzie podwojenie kwoty to ok. 

Opublikowano

Najwydajniejszy sprzęt w okolicach tej kwoty, na którym pograsz w BF4 na wysokich detalach to Lenovo Y50-70 z i5 i GTX860:

http://www.morele.net/laptop-lenovo-y50-70-59-433482-690792/

Tutaj też podświetlana klawiatura. Niestety 500zł musisz dopłacić.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Najwydajniejszy sprzęt w okolicach tej kwoty, na którym pograsz w BF4 na wysokich detalach to Lenovo Y50-70 z i5 i GTX860:

http://www.morele.net/laptop-lenovo-y50-70-59-433482-690792/

Tutaj też podświetlana klawiatura. Niestety 500zł musisz dopłacić.

Na High robi się już nieprzyjemnie (40-45FPS), więc optymalnie medium. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...