Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje Administracji, Partnerów, Serwerów] ЯоKат

ЯоKат

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

☆-☆ Administracja ☆-☆

Poszukujemy doświadczonych administratorów na serwer głosowy,który szybko się rozwija.

Wymagania : +16 lat,doświadczenie z zakresu programu ts3,tworzenie kanałow,rozmowa w większym gronie itp.

☆-☆ Partnerzy ☆-☆

Poszukujemy osób,które potrzebują serwera głosowego i chciałyby otrzymać swoją strefe z unikalną rangą.Przewidujemy wymiane banerów itp.

☆-☆ Serwery ☆-☆

Przyjmujemy rozwinięte serwery,które posiadają stałą liczbe graczy na poziomie + 45 osób.Serwery Metin2,serwerownie cs itp. będą mile widziane na naszym serwerze.

☆-☆ Oferujemy ☆-☆

× Licencje AAL

× Ochrone Anty-DDos

× Niski Ping

× Wiele więcej!

☆-☆ Kontak ☆-☆

Wlaściciel RoKaT - GG: 44579056

IP serwera ts3 w sygnaturze ^^

Opublikowano

Miały być dowody .. a konwersacja z gg jest o inną sprawe .

Pozdrawiam i dziękuje "obojniakowi" za rozmowę.

Tak to oco chodziło o jaką spraweę ? bo jestem ciekawa ;) a co do obojniaków to moze spotkamy się w RL i sie przekonamy kto mi jest bo juz mam dość takiego pisania .

Opublikowano

Tak to oco chodziło o jaką spraweę ? bo jestem ciekawa ;) a co do obojniaków to moze spotkamy się w RL i sie przekonamy kto mi jest bo juz mam dość takiego pisania .

Awantura byla,gdzie @Norczan interweniowal.Wielkie dowody byly na moja osobe,ale ich nie bylo..

Co do twojej plci jest mi obojetna,gdyż wiele osob uwaza Ciebie za pleć przeciwna ..

Tyle w temacie i bez dowodow na moją osobę proszę się nie pokazywać!

Opublikowano

Rokat w porządku gość, zna się na rzeczy.

Z czystym sercem - polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...