Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Okno logowania MonteraMT2

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[M]

[O]

[N]

[T]

[E]

[R]

[A]

[]

[]

[C]

[O]

[M]

[N]

[G]

Witam.

Dzisiaj prezentuję Wam okno logowania MonteraMT2.

7536514168422761033285.png

Co mamy poprawić oraz zmienić?

Pozdrawiam [HA]Aris.

Opublikowano

Osobiście mi się nie podoba, ale źle nie wygląda powodzenia Cannzas z projektem. :)

Opublikowano

Osobiście mi się nie podoba, ale źle nie wygląda powodzenia Cannzas z projektem. :)

Dziękuję za opinie. Każdy ma prawo do własnego zdania.

Również powodzenia Asfen o.O

Opublikowano

Skały, lawa, roboty, jajowate koło otaczające logowanie -.- Za mocno oczojebny kolor.

Ale plus dla was że chce wam się zmieniać nawet takie rzeczy jak okna logowania.

Specjalista
Opublikowano

Bardziej bym to rozbudował,bo takie "biedne" to jest.

I ta czerwień ;/,za dużo jej.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Postacie zbyt czerwone, trochę więcej naturalności. Jakieś 'odłamki' z prawej strony logowania, wygląda, jakby jakaś warstwa nie została dobrze wymazana, również z prawej strony - przy głowie ninja, zaraz przy "ramce". "Akceptujesz regulamin w momencie zalogowania się do gry" - usunąć kursywę i dać ją tylko na słowo "REGULAMIN" + znaki polskie, nie lubię ich braku na takich pracach. Wyśrodkować "Wybierz channel", poprawić dwukropek przy "Logowanie". Chyba tyle, przynajmniej z tych rzucających się w oczy. Poza tym jest ładnie, podoba mi się, że nie ma takiego przepychu, jak to sporo osób teraz robi :P

Opublikowano

Tło do wymiany + ten okrąg delete. Nawet nie wiem po co zostalo coś takiego tam umieszczone.

Opublikowano

Wyjebcie grafika zanim będzie za późno.

Nie wiem o co Ci chodzi. Co ja ci zrobiłem? To, że w MGT jestem, czy co? Nie robię RPG i nie cierpię robić tego stylu, ale no sam nie popisujesz się żebyś miał lepszą grafikę na swoich serwerach, też technikiem z tych ostatnich twoich akcji nie jesteś najlepszym i jeszcze bezczelnie się do mnie przypierdalasz. 

Jak ci się nie podoba, to po co hejtujesz? Nie rozumiem, twojego głupiego zachowania.

Jak rozpuszczony bachor ,,Mój serwer z grafiką zajebaną z wszystkich możliwych layoutów jest najlepszy, a inne to chujostwo i brzydota". Jak ci się nie podoba to, że nie mam zamiaru patrzeć na inne prace metinowskie robiąc moją, to jeszcze raz NA JAKI C**J WCHODZISZ W TEN TEMAT?

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi. Co ja ci zrobiłem? To, że w MGT jestem, czy co? Nie robię RPG i nie cierpię robić tego stylu, ale no sam nie popisujesz się żebyś miał lepszą grafikę na swoich serwerach, też technikiem z tych ostatnich twoich akcji nie jesteś najlepszym i jeszcze bezczelnie się do mnie przypierdalasz. 

Jak ci się nie podoba, to po co hejtujesz? Nie rozumiem, twojego głupiego zachowania.

Jak rozpuszczony bachor ,,Mój serwer z grafiką zajebaną z wszystkich możliwych layoutów jest najlepszy, a inne to chujostwo i brzydota". Jak ci się nie podoba to, że nie mam zamiaru patrzeć na inne prace metinowskie robiąc moją, to jeszcze raz NA JAKI C**J WCHODZISZ W TEN TEMAT?

Zaśmiane i to bardzo zerze.

Opublikowano

Zaśmiane i to bardzo zerze.

HEJTUJESZ GO BO CO? BO SPEŁNIA SWOJE MARZENIA?

NO CO JA CI ZROBIŁEM ŻE MNIE K***A HEJTUJESZ? BO NIE ROBIE GRAFIK RPG? DLATEGO MNIE HEJTUJESZ?

NIE ODRZUCAJ MNIE TYLKO DLATEGO, ŻE NIE ROBIE GRAFIK RPG, NIE HEJTUJ MNIE Z TEGO POWODU.

PRZYPIERDALASZ SIE BO CO? BO NIE SKLEJAM GRAFIK Z WSZYSTKICH MOŻLIWYCH LAYOUTÓW ER PE GIE?

ZASTANÓW SIE CZASAMI...

@top

Słabe, bo grafik nie robi tego w stylu rpg..

Opublikowano

Przedstawione wyżej okno logowania jest wersją pierwszą pracy. W tej chwili usunięte są z niej latające elementy, które nie wiem jakim sposobem nie wyciąłem, poprawione są światło padające na postać pierwszą, aby to się ,,lepiej komponowało" i kilka innych drobnych poprawek które będą możliwe do zaobserwowania podczas pobrania klienta i jego uruchomieniu w niedalekiej przyszłości :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...