Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak mierzyc ze snajperek

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Jak mierzyc ze znajperek w sensie jaka odleglosc jaka kropka zeby trafic

Bo wiem tylko ze <100m to 1 kropka

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

1kropka to 100 m

Czyli na chłopski rozum jeżeli widzisz na oko ze ktoś jest 100m to dajesz jedna kropkę.

Jeżeli nie wiesz ile ktoś jest metrów oś ciebie to możesz sobie pomoc rangefinderem oczywiście każda snajperka sie od siebie rozni strzelając z budynków do kogoś na ziemi nie podnosisz celownika.Ogolnie polecam iść na jakiś emulator i tam sie pouczyć .

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Siemka!

Jak mierzyc ze znajperek w sensie jaka odleglosc jaka kropka zeby trafic

Bo wiem tylko ze <100m to 1 kropka

Polecam InfestionPvP tam full gc i dolarów ,możesz sobie kupować snajpy i ciągle na pvp iść.

­

Opublikowano

Polecam InfestionPvP tam full gc i dolarów ,możesz sobie kupować snajpy i ciągle na pvp iść.

Dokładnie tylko od kilku dni są prace nad tym serverem i od soboty nie działa.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Tam co chwila sa prace. Jednakze co do tematu, na zwyklym Infestation bawisz sie w kropki i wyczucie, ja 99% moich strzalow oddaje na 1 kropke poniewaz zawsze mi wpada glowa, oczywiscie na wiekszy dystans zwiekszasz, przy 300-500 metrow walisz 2-3 kropka. Blaser ma jak dla mnie najlepszy opad kuli, latwo jest wyczuc jak nim strzelac. Na emulatorach nie nauczysz sie zazwyczaj, bo nowe mapy sa male, przystosowane do PVP oraz nie masz "opadu kuli". 

Opublikowano

Więc jak?

1 kropka to 100m czy to zalezy od snajpy bo juz nie wiem

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...