Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką masz range w cs:go SS!

pmpkrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem kiedys LEMa po 10 grach ale na drugi dzień pisało "Globalna Kara Czasowa - Skazany przez nadzór Bardzo Szkodliwy" nie wiem o co kaman

Opublikowano

21 wygranych... Wcale bez cheatów. Po prostu masz wrodzonego skilla.

nie moja wina ze jestes zerem i siedzisz w silverze przy 21 winach @1373230489-U611928.pngNidzgor ma tak samo gral czysto jak ja :]

POZATYM NIE MOWIMY TU O MOIM PRZEDNIM SKILLU WSTAWIAJCIE SWOJE RANGI!!

Opublikowano

spoko chciałbym grać jak kolega pmp. 23h przegrane w cs:go i pierwsza klasa. Dobry smurf, albo jak koledzy wyżej napisali.

Moja ranga laur 1. Screena nie robię, bo wstyd troszkę.

Opublikowano

spoko chciałbym grać jak kolega pmp. 23h przegrane w cs:go i pierwsza klasa. Dobry smurf, albo jak koledzy wyżej napisali.

Moja ranga laur 1. Screena nie robię, bo wstyd troszkę.

coachuje za darmo ^ ^

Opublikowano

To ja tutaj najsłabszy 

Silver II xD

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

I tak jesteś nikim . 

Wyobraź sobie że pokusiłem się o poszukanie tego profilu : http://steamcommunity.com/profiles/76561198164274383 .

Zarejestrowane blokady vac 1 ?? :)

Po 2 po 21 wygranych myśle że nie miał byś all osiągnięć bo to jest raczej nie wykonalne . 

Po 3 tułmaczył byś się ze to nie ten nick ?? Te konto miało identyczny nick jak ty . 

no i lol a ja czemuś zaprzeczam gruba pizdo? xD

detektyw monk w11 p********y

Opublikowano

Po co w ogóle założyłeś ten temat? Obrażasz użytkowników i jeszcze niby grając czysto złapałeś vaca ;)
Pozdrawiam Cię kolego ;d

Opublikowano

Po co w ogóle założyłeś ten temat? Obrażasz użytkowników i jeszcze niby grając czysto złapałeś vaca ;)

Pozdrawiam Cię kolego ;d

kto powiedzial ze gralem czysto? - sami mnei zaczepaicie i sie dziwicie ze was obrazam polskie pizdeczki na strzala hje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...