Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z laptopem, miga czarno-szary ekran

Dominika123x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim może zacznę wszystko od początku
Mam laptopa firmy lenovo system: windows 8
Wczoraj dałam przywrócenie systemu do 2013r do jakiegoś tam momentu wszystko na początku przebiegało pomyślnie przez ok.30min do godziny był czarny ekran i białe napisy"czekaj trwa przywracanie systemu..." podobny komunikat co napisałam, lecz po pewnym czasie tak jakby się zresetował i zaczął na nowo się włączać i wtedy ekran zaczął migać w kolorach czarno szarym wiecie co się stało i jak to naprawić? Teraz jak go włączam do pokazuje przy starcie Lenovo ładuje się i znów zaczyna migać na czarnoszary kolor:(

Z góry dziękuje za pomoc aaa i proszę o wyrozumiałość jeśli pomyliłam dział
Pozdrawiam

Dominika 

Opublikowano

Pewnie coś się zepsuło podczas przywracania lub zepsuta jest partycja recovery (z której przywracałaś system).

Spróbuj przywrócić system jeszcze raz ale tym razem, jeśli masz jeszcze do wyboru inną datę to spróbuj z tej innej

Jeśli to nie podziała, to niestety, ale masz zepsutą partycję recovery i musisz wtedy zainstalować system po prostu z płytki

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...