Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

na jakim lvlu wysoluje rajdy z tbc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Item squish nie pozwala już na łatwe solowanie starych raidów. ;/

przeciez nexos na 90 solowal nawet raidy z cata

Age is just a number :)

Opublikowano

@DesoPL

na 100lvl ogarnięte trzy osoby mogą zrobić mogushan vaults;f

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Wczoraj solowałem Anzu na 90 z kiepskim ilvl. Na luzie. Nic mi nie biły. Robi się to łatwiej niż wcześniej.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jeżeli takie było zamierzenie Blizza to ok, choć nie zmienia to faktu że ułatwiają grę na maxa.

Co do Anzu. Proszę cię, Anzu można było już można solować na 80 LVL'u mając z sobą jeszcze druida za WOTLK, bo potrzebny był item do summania Anzu.

Opublikowano

Masz racje jest o wiele łatwiej niż kiedyś ale z tego co czytałem w jakimś wywiadzie to taka jest ich polityka teraz. Zresztą zobacz co sie na WoDzie dzieje. Kiedyś górnik to był górnik chodził kopał zbierał. Krawiec dropił szmatki i szył. Teraz każdy ma kopalnie  a człowiek parający się inżynieria może sobie zaklinanie przedmiotów robić. Takie czasy coraz trudniej golda na AH zarabiać :D

2sbu2dv.png

Opublikowano

Bo golda możesz w kij i jeszcze więcej na daily zarobić, bo przecież nie ma limitu na daily questy od MoP. Czyli w ciągu dnia możesz przelecieć takie Argent Tournament, Molten Front, Isle Of Thunder i ewentualnie cosik w WoDzie.

Bo w sumie, teraz golda wydajesz tylko albo na kupno mountów, mini petów etc. Albo na restart talentów bo skillie od MoP z wzrostem LVL dostajesz za darmochę.

Opublikowano (edytowane)

Bo golda możesz w kij i jeszcze więcej na daily zarobić, bo przecież nie ma limitu na daily questy od MoP. Czyli w ciągu dnia możesz przelecieć takie Argent Tournament, Molten Front, Isle Of Thunder i ewentualnie cosik w WoDzie.

Bo w sumie, teraz golda wydajesz tylko albo na kupno mountów, mini petów etc. Albo na restart talentów bo skillie od MoP z wzrostem LVL dostajesz za darmochę.

co nie zmienia faktu ze world of warcraft zawsze bedzie gra z klimatem. 10 mln subów to nie jest malo. i ciagle rosnie. moim zdaniem WoD to 2 najlepszy dodatek zaraz za tbc :)

temat do zamkniecia. 

Edytowane przez alemamfaze

Age is just a number :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...