Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zniesienie limitu pisania w dziale serwerów od 50 postów

Xaya.

Usunąć/Zmniejszyć limit?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usunąć/Zmniejszyć limit?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

proponuję zniesienie limitu pisania w dziala Publikacje Serwerów gdyż pomimo pozorów przynosi to same negatywne skutki.

Cały dział Minecraft - Zarządzanie serwerem jest zaśmiecony przez dzieci, które robią co mogą, żeby nabić tylko te 50 postów.

Przykładowe odpowiedzi z tego działu:

- Aha

- Fajny plugin

- Zagram

Myślę, że gdyby limit wynosił by 15-20 postów to znacznie ograniczyło by śmietnik tutaj.

Opublikowano

Wy tu ludzie nie wiem skąd takie problemy wnioskujecie... Tak zostało zrobione przez administracje, ustalone żelazną zasadą a wam jak zwykle coś nie pasuje. Piszesz że dzieci robią spam, we wszystkich działach minecrafta. I słusznie bo są za to surowo karani. Ale ty kolego mój nie wiesz co sie działo w publikacjach, to co teraz jest to jest pikuś w porównaniu z tym co kiedyś było. Ludzie tworzyli po 20/30 tematów i tak kilkadziesiąt razy dziennie było, wiem to bo byłem moderatorem. I taka ankieta jest bez sensu, bo i tak nikt tego nie zmieni. Taka zasada weszła w życie forum i już tak zostanie. Koniec kropka.

Kappa.

Opublikowano

Dokładnie tak, jak osobnik wyżej.

Powinni podnieść do 100 postów.

Mają znosić, bo dzieci będą spamić? Od kiedy dzieci będą rządzić się dorosłymi ludźmi? Włodarze MPC wiedzą, co robią.

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zwiększyć, ponieważ jak widzę niektóre nabijanie postów to.... ;).

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Jak czytam wasze posty to mi się niedobrze robi... Jak możecie pisać aby zwiększyli jeszcze bardziej, jak przy takiej ilości dozwolonych postów już jest tak ogromny spam? Zastanówcie się czasami nad tym co piszecie. Jak by dali posty do 100, to by każdy spamił jeszcze bardziej na potęgę i moderatorzy by nie wyrabiali z ilością nadawanych warnów/banów. Tak jak jest teraz jest dobrze.

Kappa.

Opublikowano

Ja bym jeszcze je podniósł do 100, bo denerwuje mnie jak "DZIECI" reklamują swój serwer, a jest taki NOOBski, że nawet nie warto patrzyć na prezentację.

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Po pierwsze nie ten dział takie sugestie, to wysyłaj w dziale'' Sugestie dotyczące forum'' Co do tematu to Ty mi mówisz, że jest spam w dziale ''Minecraft - Zarządzanie Serwerem'' Ty lepiej zobacz co się dzieję w dziale Poradniki. Codziennie osoba musi nabić sobie 50 postów, aby zrobić reklamę swojego serwera. 

Po prostu taki obowiązuję regulamin i się z tym pogódź proste ;) 

Opublikowano

Ja się zgadzam z przedmówcami, pozwolenie na pisanie w dziale "Publikacje serwerów" powinno być od 100 postów, było by lepiej... Co do spamu to jeśli ten limit byłby mniejszy to ten spam byłby większy, dlaczego? A już wyjaśniam - dzieci zobaczyłyby, że limit jest od 15-20 i zrobiłby większy spam bo większa ilość dzieci by tak pewnie postąpiła. 

@Degistive - a może jednak dzieci by sobie pomyślały "eee za dużo tych postów do wbicia, lepiej chyba będzie jak kolega z mpc zrobi mi reklame" (niczego nie można być pewnym). Nie wiem jakby to w praktyce wyglądało ale to jest tylko mój domysł.

Czyli podsumowując: ja jestem na nie ze zniesieniem limitu

Pozdrawiam

~Toxic325325

Opublikowano

Jak czytam wasze posty to mi się niedobrze robi... Jak możecie pisać aby zwiększyli jeszcze bardziej, jak przy takiej ilości dozwolonych postów już jest tak ogromny spam? Zastanówcie się czasami nad tym co piszecie. Jak by dali posty do 100, to by każdy spamił jeszcze bardziej na potęgę i moderatorzy by nie wyrabiali z ilością nadawanych warnów/banów. Tak jak jest teraz jest dobrze.

Nie zgodzę się z tym, że by spamili jeszcze bardziej. Otóż wystarczy zastosować pewien mechanizm, który w znacznym stopniu zniweluje spam.

Długość treści wypowiedzi powyżej 30 znaków - wszystko na temat. :)

Opublikowano

Nie zgodzę się z tym, że by spamili jeszcze bardziej. Otóż wystarczy zastosować pewien mechanizm, który w znacznym stopniu zniweluje spam.

Długość treści wypowiedzi powyżej 30 znaków - wszystko na temat. :)

Większość odpowiedzi, które pomagają autorowi nie posiadają 30 znaków.

Co do propozycji: Nie.

Opublikowano

Nie zgodzę się z tym co mówisz. Zastanów się: Teraz jest 50 postów i nadal bez problemu dzieci spamują po to aby zareklamować serwer, to chyba jest to logiczne że jeżeli zrobimy 100 postów to nadal będzie to samo? Co to dla nich 50 postów więcej, 5 minut pracy... Taki mechanizm nie działa jak ty mówisz. CTRL C CTRL V i już po tych twoich 30 znakach... Co to za problem kopiować treści i wstawiać je do innych tematów? Żaden. Więc ogromne NIE!

I jeszcze raz nie bo po pierwsze dzieci nie myślą, tylko działają. W d***e mają te ograniczenia i zrobią wszytko aby je ominąć. 

@Tesain

@Toxic325325

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...