Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć backdoor w pluginie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam plg TDropsEX i jest w nim backdoor, otóż kiedy wpisze komende "/pkt" automatycznie dodaje mi punkty i cały czas jest w spamie i po chwili serwa wywala.

Tutaj macie SS z klasy w której jest to:

8874114167790571235689.jpg

Jak usunąć tego BackDoora? Proszę o pomoc!

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Ja mam rozwiazanie. Nie używać tego bo lagi.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

5028114168144631290615.png Jeśli dałeś te hobby tylko dla szpanu, to nie zadziałało. Jakbyś był nawet tym pseudo programistą wiedziałbyś, że jd-gui źle pokazuje, lub pokazuje wogóle inny kod.

Użyj lepiej tych MyDrops ale będziesz miał pewność, że tam nie ma backdoora.

Pozdrawiam,

Marek Firanka.

Opublikowano

5028114168144631290615.png Jeśli dałeś te hobby tylko dla szpanu, to nie zadziałało. Jakbyś był nawet tym pseudo programistą wiedziałbyś, że jd-gui źle pokazuje, lub pokazuje wogóle inny kod.

Użyj lepiej tych MyDrops ale będziesz miał pewność, że tam nie ma backdoora.

Pozdrawiam,

Marek Firanka.

W pluginie TDropsEX (Tirexa) są punkty kopania takie jak na mchc, tyle że jest w tym plg licznik że daje ciągle lvl  czyli tzw. Backdoor. Proszę o pomoc!  Jakie mam linijki z tego kodu co podałem usunąć ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

@NiverosGaming zrób komendę w skript /pkt która np nic nie będzie robiła a ten backdoor to wątpie bo wiesz jd-gui często bzdury pokazuje :3.A jak nie to użyj np mydrop :D ps pluginy tirexa sa zje***

Opublikowano

@NiverosGaming zrób komendę w skript /pkt która np nic nie będzie robiła a ten backdoor to wątpie bo wiesz jd-gui często bzdury pokazuje :3.A jak nie to użyj np mydrop :D ps pluginy tirexa sa zje***

Mówiłem w wcześniejczym poście poco mi ten plg! Tam są punkty /pkt jak na MCHC i dlatego chce ten plugin! Tylko że jest backdoor w pluginie, lecz ja nie umiem go usunąć dlatego chce pomoc! 

PS: MyDrops jest gorsze od EastDrop ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...