Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe artefakty, lochy itp.

przemek627

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od razu zaznaczam, ze w programowaniu jestem praktycznie zielony, jednak powoli sie ucze.

Moze przejde od razu do konkretow. Moim zdaniem prywatne serwery sa nudne, bo sa po prostu kalka globala. Jedynie attessia.pl wyroznia sie czymkolwiek (loteria, ItemShop). Poszukuje kogos, kto pomoglby mi w tworzeniu kolejnych lochow, artefaktow, nowych fajnych lokalizacji, targu (wymiana przedmiotow miedzy graczami) itd. Mam pomysly na wszystkoz grafiki spokojnie bym zrobil, ale wlasnie, to co na poczatku... Moja zielonosc w programowaniu. Nikogo nie zmuszam, nie szukam frajera, ktory wszystko za mnie odwali. Oferuje swoj wklad (grafika, opisy). Dzisiaj juz zadnych pomyslow nie opisze dokladnie, bo umysl nie jest gotowy do takich przedsiewziec przy takim okresie braku snu. Do jutra, znajdziecie tu moje idee.

Opublikowano

Nikt Ci tego za darmo nie zrobi. Jeśli tak bardzo tego chcesz to zacznij się uczyć PHP, ActionScript. Wróć za pół roku i pogadamy. :)

Opublikowano

Musisz się uczyć co kolega mówi na Górze tak łatwo nie jest że odrazu masz musisz się uczyć i jeszcze raz uczyć ale ja nie polecam się do tego brać .

Fan > Virtus.Pro

40834375848413537631.gif

Pogadamy ? > GG :52183949

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...