Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The EmpiCraft - Starfall

axe321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
em2.pngNazwa serwera: The EmpiCraft: Starfall
em2.pngAdres IP serwera: theempicraft.maxcraft.pl
em2.pngIlość slotów25
em2.pngTyp serweraSurvival + Gildie
em2.pngRekrutacjaNIE
em2.pngWersja serwera1.7.2
em2.pngPremiumNIE

Jest to serwer z gatunku survival z małymi urozmaiceniami typu gildie (taak, wielka mi nowość).
Jednak wolimy klasykę - drop jest z rud.
Na spawnie jest guzik w losowe miejsce - oprócz niego macie czysty survival.

Jako nagrody w eventach oraz w standardzie z vipem jest możliwość uzyskania NPC, który broni gildii - da się go zabić, jednak jest on dosyć silny.

Na start 25 slotów - będą chętni, będzie więcej :)

Większość informacji dostępna jest pod komendą /pomoc

Planujemy: Dodawanie różnych katakumb/piramid/labiryntów/innych budynków z bossami/pułapkami/SKARBAMI.

Myślę też nad sposobem automatyzacji kupna własnego NPC do obrony własnego terenu.

Serwer jest nowy - wszelkie opinie, rady oraz pomysły przyjmujemy równie gorąco co krytykę i pochwały ;)

Zapraszam serdecznie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

25 slotów na serwer sv+gildie ? Troche mało.(wiem że napisaliście że to tylko na start). Strasznie nie podoba mi się domena maxcraft,ench itp . Lepiej zrobić po prostu .pl .net czy jakiekolwiek inne ;). Pozatym macie zbugowany tab z funnyguilds'a(Chyba ze taki ma być ale trochę słabo wygląda). Spawn nie jest nawet słaby, jest beznadziejny. No i największy minus dla mnie to brak graczy (lub już poszły dzieci spać), oraz używanie skryptów czego nie pochwalam. Ogólnie ocena nie jest zbytnio pozytywna , serwer jest mało dopracowany i nic nowego tam nie znalazłem. 4/10

//Jak masz jakieś uwagi co do mojego postu zacytuj mój nick "@Ztrollowany"

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Na razie 25; Spawn jest taki żeby był - tylko po to, żeby jego piękno nie uderzyło nikomu do głowy aby nie siedział tam 24/7 xP Idea jest taka jak na survivalu - idźcie w świat i grajcie ^^

Serwer jest opłacony z góry na 3 miesiące. Nie upadnie w tym czasie więc looz - a dokupienie slotów/przedłużenie nie jest problemem.

Graczy nie ma, bo to jest pierwsza reklama tego serwera. 

Co do skryptów - jest ich parę na serwerze, osobiście je lubię, chociaż nie opieram na nich idei serwera; Co komu przeszkadza jakiś mały skrypt, tego nie rozumiem.

A co do domeny - nie wiem jakie ma znaczenie czy domena kończy się .maxcraft.pl czy .pl. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak widać na razie więcej nie potrzeba, spawn to pierwsze wrażenie serwera, dobry spawn = gracz zostaje żeby zobaczyć rozgrywke, słaby spawn = wychodzi.

Wole już napisać swój plugin niż miałbym korzystać ze skryptów. Domena ma znaczenie, i to dosyć duże. Lepiej brzmi TheEmpicCraft.pl nieprawdaż ? :>

00768247823007970726.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...