Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ludzie dostają spawnery

Gość thejerremi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego ludzie dostają spawnery na IslandWorld. Moje pluginy: WorldBorder   StoneDrops   FrameProtect   NoPl   MyItems   CustomRecipe   Vault   CustomJoinMessage   Multiverse-Core   Shopkeepers   FunnyGuilds:   ChestCommands   CombatLog:   Block-That-Command   IMGSender   InfinityDispenser   HolographicDisplays   CleanroomGenerator   TimTheEnchanter   WorldEdit   AutoMessenger   Rlb   Multiverse-Inventories   Skript   MotdManager   Heads:    Reloader   eastStone   PermissionsEx   MyCommand   WorldGuard   AntiJoinBot   ClearChat   AntiCheat   cIP   ClearLag:    Modifyworld   Chat_Slow_Mode   Essentials   floAuction   Chatter   xAuth   TreasureChest   EssentialsChat   EssentialsProtect   EssentialsSpawn   OtherDrops   VanishNoPacket   IslandWorld   eastSpawners   SpawnerGUI:   - IslandWorld   AcceptRules   efCraftTickets   BleedingMobs:    HealthBar   GWT-Spawner   SpawnerChangerGUI:

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że zwykle wystarczy zapytać graczy, a znajdzie się osoba, która powie bo będzie oczekiwała nagrody.

Sprawdź tez, czy nie można niszczyć spawneru kilofem z silk touchem, kiedyś spawner gui coś takiego powodował.

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że zwykle wystarczy zapytać graczy, a znajdzie się osoba, która powie bo będzie oczekiwała nagrody.

Ale o co ja mam zapytać graczy, bo nie rozumiem  ?

Opublikowano

A więc wygląda to tak: "Grają sobie ludzie na skyblocku grają grają i nagle wszyscy dostają jeden spawner, drugi spawner itd" Tak z dupy a w konsoli nie ma zadnego loga dotyczącego tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...