Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Serwera Aravil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

05667535395131754171.gif

Rekrutacja otwarta ! 

Aktualnie do teamu serwera poszukujemy:

-Grafika [0/1]

Od Grafika wymagamy:

- wolnego czasu.
- Doświadczenie w branży
- Ładne oraz przejrzyste pracę.
- Stałego Kontaktu gg/ts/skype/tel 

Oferujemy:

- Rangę w grze/forum/ts.
- % z ItemShopu.
- Dobrą zgraną oraz doświadczona ekipę 3 osobową.
- Kontaktu na GG bądź TS3

Jeżeli szukasz jakiejś sensownej pracy to zapraszam do kontaktu pod nr gg: 48501874

Serwer który tworzymy to Medium z Maxymalnym poziomem:150. Więcej info. na gg

Opublikowano

a ja nie polecam, już nie raz pokazał swoje umiejętności, parę miesięcy temu zapewniałeś mnie że to twój ostatni projekt i że tym razem się postarasz, chyba nie muszę więcej pisać? nie polecam, miałem przyjemność w dawniejszych czasach współpracować.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

a ja nie polecam, już nie raz pokazał swoje umiejętności, parę miesięcy temu zapewniałeś mnie że to twój ostatni projekt i że tym razem się postarasz, chyba nie muszę więcej pisać? nie polecam, miałem przyjemność w dawniejszych czasach współpracować.

Dzięki ; 3 

Opublikowano

Miałem kiedyś "zaszczyt" współpracować z Lenym i przez to jak się zachował szczerze nie polecam. 
Wszystkie zlecenia zostały wykonywane według potrzeb zleceniodawcy(Lenego), nie miał zarzutów co do prac, a jak były, to wszystkie zostawały poprawiane.
Po wykonaniu dużej ilości zleceń, Leny rozmyślił się i zrezygnował z prac jak i współpracy
Niech płaci wam z góry, a jak nie to radzę unikać współpracy z nim.

Opublikowano

Miałem kiedyś "zaszczyt" współpracować z Lenym i przez to jak się zachował szczerze nie polecam. 

Wszystkie zlecenia zostały wykonywane według potrzeb zleceniodawcy(Lenego), nie miał zarzutów co do prac, a jak były, to wszystkie zostawały poprawiane.

Po wykonaniu dużej ilości zleceń, Leny rozmyślił się i zrezygnował z prac jak i współpracy

Niech płaci wam z góry, a jak nie to radzę unikać współpracy z nim.

Zrezygnował z prac i współpracy ? ; o

Fajnie ..

Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...