Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spec na perm

rob99ert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, W CA gram już długo, ale zrobiłem sobie dosyć długą przerwę, przez co ominęło mnie sporo update'ów.

Dlatego chciałbym, abyście powiedzieli, jaka jest największa szansa na zdobycie codename. Obojętnie raven czy jakiś inny. Czy da się kupić go na perma za nx, czyż jakich skrzynek dropią często codenamy na zawsze.

Kiedyś były black hisec-y ale teraz nwm. Dodam, że od zawsze chciałem mieć codename viper na perma :(

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Ok, dzięki, a są jeszcze w grze jakieś skrzynki, z których jest dobry drop? (W tym permy)

Oprócz ghost hisec, bo na tydz. Max rzeczy.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Ok, dzięki, a są jeszcze w grze jakieś skrzynki, z których jest dobry drop? (W tym permy)

Oprócz ghost hisec, bo na tydz. Max rzeczy.

To już lepiej kupić pewniaka niż losować z jakichś skrzynek.

Opublikowano

A propo tych kuponów, za co można je dostać?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Wbij range 2lt/1lt/cpt/maj itp. I spróbuj wylosować 50% kupon na nx I wtedy speca zamiast za 27k nx kupisz za 50% mniej.

Czytajcie inne posty..... Za takie przedziały lvl są skrzynki z kuponami.

Opublikowano

Na pierszych rangach np T-sierżant To za każdym lv dostawałem kupon mam 2x 50% i raz 20% xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Zawsze można zrobić low acc, kupić na nim nxy i gifnąć z tego konta używając kupon, który się dostało z rank-up. O ile kupony działają przy giftowaniu, nie sprawdzałem nigdy więc proszę mnie poprawić w razie czego :)

Opublikowano

Zawsze można zrobić low acc, kupić na nim nxy i gifnąć z tego konta używając kupon, który się dostało z rank-up. O ile kupony działają przy giftowaniu, nie sprawdzałem nigdy więc proszę mnie poprawić w razie czego :)

Nie mozna giftac uzywajac kuponu

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...