Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantyda v1-v2-v3-v4-v5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam, mógłby ktoś z wam mnie naprowadzić jak zrobić atlantyde v2+?? tzn v3 v4 v5 takie coś jak na Xen**xMT2 oraz na Vir**alMT2 

nie podawajcie mi na tacy tylko mnie naprowadźcie 

za pomoc oczywiście like :)

usuncie jeden temat laga miałem ;__:

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam aby stworzyć v3 itp to wystarczy że znajdziesz mapke odpowiadającą za v2 atlantydy a następnie zmienisz koordy oraz dodasz kilkanaście folderów pod innymi nazwami.Jeśli się mylę niech któryś z zaawansowanych userów mnie poprawi

mca.png

mca.png

Opublikowano

powiedzmy ze v2 nazywa się dunegon_v2 (taki przykład) wyciągne z niego regeny itp (chodzi tu o serwer) i stworze dungeon_v3 v4 v5 itp a potem w cliencie muszę znaleźć mapę odpowiednia i też z niej pliki i poprostu powielić to no i w atlasinfo w root dodać tam koordy i chyba tyle tak?

pamietam o indexach do map na serwie i w cliencie

Specjalista
Opublikowano

powiedzmy ze v2 nazywa się dunegon_v2 (taki przykład) wyciągne z niego regeny itp (chodzi tu o serwer) i stworze dungeon_v3 v4 v5 itp a potem w cliencie muszę znaleźć mapę odpowiednia i też z niej pliki i poprostu powielić to no i w atlasinfo w root dodać tam koordy i chyba tyle tak?

pamietam o indexach do map na serwie i w cliencie

Tak,nie może się powtarzać nazwa ani kordy :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...