Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odys Hack 10.04.2010

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 SLOT jest odpalany automatycznie oto instrukcja jak go użyć:

1. Kupujemy broń która jest na 5 slot w Item Shopie.

2 Gdy jest juz w naszym asortymencie WYCHODZIMY Z ITEM SHOP'u

3. Następnie wchodzimy i widzimy że 5 slot nam sie odblokował. Klikamy na niego i wybieramy naszą broń.

4 Życze przyjemniej gry !!!

Opcje ladowane automatycznie :

5 SLOT

No recoil - brak odrzutu

No BOUNDS - nie zabije Cie kiedy wyjdziesz poza mape

No fall Domage - nie giniesz podczas upadku

no_SPREAD- brak rozrzutu kul

Opcje wybieralne :

Od NUM1 do NUM9 speedHAK - szybkość jest prporcjonalna do wybranego klawisza UWAGA NUM Lock musi byc włączony

NUM0 - przywraca normalną prędkość

UnderGRD -Middle Mouse (Środkowy klawisz myszy lub naciśnięcie scrolla) - chowanie się pod ziemię ( opcja szczególnie przydatna na mapie MARIEN ) na niektórych mapach opcja ta daje mniejszego super jumpa gdyz zalezy to od rozmieszczenia mapy na osi Z

Super JUMP - klawisz Ctrl

Teleport - Klawisz F5 zachowuje pozycje, klawisz F6 teleportuje do miejsca zapisanego

Aby HAK działał poprawnie musicie mieć zainstalowany net.Framework 3.5 !!! Powodzenia!!!

DOWNLOAD

VIRUS SKAN

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Hack nie zawiera zadnych virusów, linki w code są moją własnościa jak i code tego hacka.

N1ghtmare na PW napisał.

Usuwasz reklame swojej strony z injectora, lub perm ban.

Jesteś modem i podobno lubisz c++ wiec napewno bys sie zorientował ze nie jest ona umieszczona w injectorze. Nawet kod

MessageBoxA(NULL, "jakas wiadomość ", "coś tam", MB_OK); 

jest umieszczony w dynamic library więc don't be funny.

TO MOJ OSTATNI HACK JAKI UMIEŚCIŁEM DLA WARROCKA NA TYM FORUM WIĘC NIE MUSISZ SIĘ STARAĆ.

BYE BYE BEZ ODBIORU.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Ku... ten zje... hack nie działa. Mam Net.Famework : 2.0 3.0 i 3.5. Odys hack to najgorsze hacki.

Maxn to klasyk lepszego chyba nie ma.

DAJ - LUB + MI TO ZWISA

Jeno życie jeden cel jesteś n00bem żal.pl

Opublikowano

Jesteś modem i podobno lubisz c++ wiec napewno bys sie zorientował ze nie jest ona umieszczona w injectorze.

Zapewne bym sie zorientowal, gdyby tak bylo. Ponadto, nie odpalalem cheata, bo sama reklama umiesczona w injectorze jest juz wystarczajaca do wyciagniecia konsekwencji.

Nawet kod

MessageBoxA(NULL, "jakas wiadomość ", "coś tam", MB_OK); 

jest umieszczony w dynamic library więc don't be funny.

TO MOJ OSTATNI HACK JAKI UMIEŚCIŁEM DLA WARROCKA NA TYM FORUM WIĘC NIE MUSISZ SIĘ STARAĆ.

Oto screeny, sama reklama zostala zedytowana:

592a205de7f04_post-15927-127100238478.png

odys_injector.bmp

BYE BYE BEZ ODBIORU.

Niestety musisz zaplacic za swoja ignorancje, a w zwiazku z tym, ze juz raz przytrafilo ci sie reklamowac forum, otrzymujesz perm bana.

Opublikowano

spoko haczek masz +

721379818 -Chcesz dostać plusa? Zadzwoń pod ten nr.

2005qgx.png

dbjz3t.png

Widisz ten znaczek "-" obok mojego posta? O ten tak ten kliknij go. O właśnie oto mi chodziło! Brawo dla cb.

ZA KAŻDEGO DANEGO MI MINUSA ODERWĘ SOBIE JEDEN WŁOS Z WIECIE Z KĄD.. :(

Opublikowano

ja nie mogę N1 on zrobił swojego injectora podpisał go tak jak mu się podobało i zamieścił na forum. Chyba nie pisał tu na forum odysm**.**.** ...

N1 ty jesteś taki mądry na temat haxów itp. to czemu ani jednego nie napisałeś dla tego forum chociażby bez menu bo D3D to większa szkoła jazdy.

XhakerX.gif

Wbijać i pobierać

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...