Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Karte Graficzną wybrac ?

carpen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasilacz Akyga ATX 400W P4 FAN 8cm 3x SATA  Model:lpk2-23 e 400W 

Ram 4 gb (Możliwośc dokupienia :D )

Procek AMD FX-4100 Quad-Core  (4 x  3,6) 

Płyta Głowna Gigabyte ga-78lmt-s2p

Przedział cenowy 600zł :)(Możliwość Negocjacji z Ojcem hehe :D)

95 % Użytkownik tego forum nie potrafi grać bez cheatów jeżeli należysz do tych 5% którzy potrafią grać tak samo dobrze jak na cheatach to wklej to na swoją sygnaturkę

Opublikowano

Podaj markę i model zasilacza.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Juz zedytowane 
Akyga ATX 400W P4 FAN 8cm 3x SATA

95 % Użytkownik tego forum nie potrafi grać bez cheatów jeżeli należysz do tych 5% którzy potrafią grać tak samo dobrze jak na cheatach to wklej to na swoją sygnaturkę

Opublikowano

Zasilacz Corsair VS-450, do tego Radeon 260X od Asusa. 

I juz bez Wymiany Płyty głownej sie obejdzie ? :)

+ Jeśli bym celował w te Nowinki takie jak FC4  ... to ie bym chajsu musiał odłożyć (wiecie święta idą :D )

Opublikowano

I juz bez Wymiany Płyty głownej sie obejdzie ? :)

+ Jeśli bym celował w te Nowinki takie jak FC4  ... to ie bym chajsu musiał odłożyć (wiecie święta idą :D )

Nie, nie musiałbyś zmieniać płyty. Fc4 powinien tutaj ruszyć, karta da radę, nie jestem pewien co do procka.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Nie, nie musiałbyś zmieniać płyty. Fc4 powinien tutaj ruszyć, karta da radę, nie jestem pewien co do procka.

Ale chciałbym w końci sie pobawic z czymśc na Ultra  ... ewentualnie odczekam te kilka miesięcy i bede miał około 800 zł 

Opublikowano

Ale chciałbym w końci sie pobawic z czymśc na Ultra  ... ewentualnie odczekam te kilka miesięcy i bede miał około 800 zł 

Na Ultra pobawisz się z LoLem etc. Zapomnij, że nowe tytuły będą grywalne na takich ustawieniach. Procesor słaby, karta ze średniej półki. 

Opublikowano

To dało by rade jakoś wypisać co wypadało by zmienić i ile hajsu by poszło na to ??   :)  

Licze na pomoc bo puki co jestem w tym ZIELONY :)

Opublikowano

To dało by rade jakoś wypisać co wypadało by zmienić i ile hajsu by poszło na to ?? :)

Licze na pomoc bo puki co jestem w tym ZIELONY :)

Jeśli chcesz ultra w nowościach, to karta na minimum r9 280, no i w sumie przesiadka na i5 nie byłaby głupia, ale to już koszt koło 2 tysiaków.

KLIK!

Opublikowano

Jeśli chcesz ultra w nowościach, to karta na minimum r9 280, no i w sumie przesiadka na i5 nie byłaby głupia, ale to już koszt koło 2 tysiaków.

Czyli równie dobrze myśleć nad zmianą na Nowego PC'ta ??  będzie prościej ? :) 

Opublikowano

Czyli równie dobrze myśleć nad zmianą na Nowego PC'ta ??  będzie prościej ? :)

Tak. Z tego możesz zostawić dysk, dvd, obudowę (jeśli nie jest piekarnikiem). Na tym sprzęcie na ultra w nowości nie pograsz.

KLIK!

Opublikowano

W tej cenie GTX690 powinieneś spokojnie dostać, a może nawet coś lepszego :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Chyba w snach.

Sory! GTX760 dostaniesz jak się postarasz, albo coś jeszcze lepszego. Wystarczy wiedzieć gdzie szukać...

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Sory! GTX760 dostaniesz jak się postarasz, albo coś jeszcze lepszego. Wystarczy wiedzieć gdzie szukać...

Gtx 760 bez zmiany jego zasilacza  - słaby pomysł? Bo w tym budżecie gtx 760 + zasilacz to wątpie żeby znalazł. W dziale panuje prosta zasada - nie znasz się na czymś, nie próbujesz na siłę komuś czegoś doradzić. Bierz wspomnianego już Corsaira vs450 do tego r7 260x. (Z nówek oczywiście)

KLIK!

Opublikowano

Gtx 760 bez zmiany jego zasilacza - słaby pomysł? Bo w tym budżecie gtx 760 + zasilacz to wątpie żeby znalazł. W dziale panuje prosta zasada - nie znasz się na czymś, nie próbujesz na siłę komuś czegoś doradzić. Bierz wspomnianego już Corsaira vs450 do tego r7 260x. (Z nówek oczywiście)

No muszę ci przyznać rację, z całego jego zestawu popatrzyłem tylko na ram, płytę główną i budżet. Mimo wszystko polecam jakiegoś GTX'a, tylko słabszego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...