Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Messi RB - FUT 15

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie do osób które znają się na cenach z tej wyższej półki, otóż; Kupiłem trzy dni temu Messiego za 7 milionów, dzisiaj rano sprzedałem go za 8 milionów, z czego odjęło mi 5 % i jestem 600 k na plusie i pytanie brzmi czy cena Messiego spadnie na przykład po tygodniu? Bo obserwując, widziałem że Messi jednego dnia stoi po 6 milionów, na drugi dzień może 8 i tak dalej i nie wiem czy będzie teraz tak samo i jest sens czekania, gdyż widziałem jakąś nową karte Messiego ze względu na to że ustanowił rekord w Primera Division i być może dlatego będzie teraz droższy. Jak uważacie?

co do nowej karty to tu macie link do źródła:

Opublikowano

Po wprowadzeniu powyższej karty do paczek ceny wszystkich zawodników na rynku spadną.

Większość graczy zacznie kupować paczki, liczba zawodników na rynku się zwiększy a ceny spadną.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Też tak właśnie uważam, ale wtedy tylko zwykła karta Messiego będzie droższa niż zwykle i właśnie nie jestem tego pewien czy czekać aż Messi znów będzie warty z 6-7 milionów, bo celem moim było by sprzedac go jak napisałem za 8 milionów i poczekać właśnie az znów będzie wart 7 i przez tą jego nową kartę nie umiem sprecyzować czy zwykła karta Messiego będzie droższa czy tańsza w najbliższym tygodniu.

Opublikowano

Ja chciałbym w takim razie podpiąć się do tematu i zapytać czy jeśli takowa karta by wyszła to czy ceny coinsów również by zmalały czy raczej wzrosły?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...