Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 - Warto kupić? Cheaterzy?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym kupić bf-a na konsole PS3 i najbardziej zależy mi na multi i mam jeden problem. Cheaterzy. Czy do tej gry są jakieś niewykrywalne cheaty lub unlockery, lvl hacki (te które były w codz-ie i odblokowywały nam wszystkie bronie - oczywiście na multi i max lvl, perki itp.) Pytam bo chciałbym kupić tą gre (podreślam że na PS3) i nie chciałbym sie użerać z niedowartościowanymi dziećmi które cheatują i wbijają max lvl za pomocą cheata.

Opublikowano

Na PC owszem są darmowe jak i płatne dobre hacki niewykrywalne, cheaterów to już spotkałem w*uuj i jeszcze trochę. Ale nigdy nie spotkałem się z cheatami na konsolę i nigdy o takich nie słyszałem więc śmiało możesz kupować, gra warta swej uwagi.

Opublikowano

To w ogóle na konsole są cheaty/hacki do gier multiplayer? W każdym razie nie powinieneś się raczej o to obawiać jeżeli korzystasz z plejki, a gra jak już wspomniał kolega warta uwagi jeżeli nie grałeś w BF3, bo jak grałeś to odgrzewany kotlet i radziłbym poczekać na hardline.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Cheaty są ale w bf3 na ps3 jeszcze nigdy się z takim czymś nie spotkałem. Warto kupić bo jest w fajnej cenie a daje dużo zabawy. Myślę, że takimi sytuacjami nie masz się co przejmować bo wątpię, byś trafił na tak nieuczciwego gracza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...