Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zaczynam prosze o pomoc

karata190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dopiero co tu chce zaczac gre i spodobala mi sie postac lotrzyk oszust i specjalista w broni dwurecznej czy mogl by mi ktos poradzic jak grac ta postacia jak robic eq jak rozdawac skile jak pkt statystyk  itd potem

czy duzo tu gra ludzi czy tez w tym duzo polakow zeby bylo z kim pograc itd itp?

Opublikowano

Sporo osób gra. W tym i Polaków z polskimi gildiami. Co do samych postaci to łotr na ścieżce z bombą dymną osiąga największy dps. A sam GWF jako destrojer. Początkowo wystarczy Ci ekwipunek z misji/dropu podczas ich wykonywania. Później tanim kosztem możesz zdobyć dzięki PVP pierwsze eq T1. W nich możesz robić podziemia T1 lub T2 i zbroić się. Po osiągnięciu tego pułapu robisz MC lub VT i skupiasz się na robienu lodowego ekwipunku. Następnie zostaje zrobienie smoczego setu. W tym momencie posiadasz spory gs/sporo gotówki i sprawdzasz w którym secie lepiej Ci się gra i boostujesz brakujące statystyki. Co do samego buildu może być różnie. :) Na forum masz starsze buildy i najnowszą z list zmian. Możesz wzorować się na nich lub poczekać troszkę na pierwsze buildy po M5.

Opublikowano

Jak chcesz ja ci mogę pomóc :D !

zabić jakiegoś bossa czy iść do dungeona z tobą...

dawno nie grałem bo aż z rok... ale... tak ostatnio patrzę na Nevera w MPC

i może pogram znowu :D kiedyś nawet chciałem zrobić epickiego własnego Questa 

ofkors po mojemu czyli wszystko dopracowane co do kropki !

jeśli chcesz możesz napisać do mnie na skype albo steam to będę mógł ci pomóc ;D

Steam: TobiPL

Opublikowano

ile tam jest sciezek umiejetnosci pomocy

Masz tylko 2 lub aż 2. Różnią się one kilkoma skillami i osiągnięciami. Jednak ta zmiana, choć niewielka, potrafi zmienić sposób grania.

Opublikowano

sorka ze tak was motam ale zmienilem jednak na specjaliste brni dwurecznej mozan jakies rady?

Możesz mniej-więcej wzorować się np. na tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/1008291-gwf-dps-pve/?hl=%2Bgwf#entry11181773

Podstawowe informacje są niezmienne, więc build musisz mieć inny. Jeżeli ten sposób używania informacji nie odpowiada Ci, to możemy zrobić inaczej. :) Ale w tym przypadku musisz podać rolę, pvp czy pve itd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...