Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić takie coś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie Wie ktoś jak zrobić na serverze minecraft takei coś ze gdy jestem na np. pvp i się wyloguje z servera i wejde to żebym pojawiał się w lobby a nie na pvp i jak wejde w ten świat na krórym jest tryb pvp  to żębym pojawiał sięw tym samym miejscu w którym byłem jak się wylogowałem . Jeszcze jedno pytanie wie ktoś jaki to plugin na to żeby na tylko 1 swiecie nie dało się wyrzucać itemów , żeby moby się nie spawnowały , żeby głod nie schodził i żeby moby nie zabijały i jak zrobić taką płytke która wywala  do przodu i jest wtedy taki dźwięk i czy da się na określonym świecie zablokować dany plugin? Za odpowiedz z góry dzięki :)

:D

Opublikowano

a wiesz coś o tym zablokowaniu wyrzucania itemów ? oraz blokowania pluginów ?

SaveQuitLocation: false

Zmień tę linijkę na false w AuthMe > config.yml   ;)

a wiesz coś o tym zablokowaniu wyrzucania itemów ? oraz blokowania pluginów ?

:D

Opublikowano

Na swoje doświadczenie wiem że, aby moby się nie spawnowały na danym cuboidze trzeba ustawić pewną komendę.

Przed tym trza zaznaczyć region oraz zrobić cuboida.

Następnie wpisać komendę /rg flag nazwacuboida mob-spawning deny [ TYLKO PAMIĘTAJ, ŻE PO WPISANIU TEJ KOMENDY, NIE BĘDZIESZ MÓGŁ SPAWNOWAĆ VILLAGERY :C

Co do jedzonka, proponuje dać permisje na używanie komendy /feed.

A co do zablokowania pluginu to nie wiem, ale wiem, że można zablokować komendy poprzez /rg flag nazwacuboida blocked-cmds home

Jezeli chcesz ustawić blokadę kilku komend wpisz  /rg flag nazwacuboida blocked-cmds home, sethome [ pamiętaj o spacji po przecinku].

Powodzenia :D

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...