Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kryształy prawdy OFF!

RevsPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma KP ale drop został MASAKRYCZNIE ZMNIEJSZONY co jest oczywiście na plus, i na plus jest też dużo zwiększona cena łączenia EQ jako iż zrobienie sobie 1 niebieskiego z 4 zielonych kosztuje bardzo mało to już zrobienie legendy nawet na mały lvl będzie wielkim wyzwaniem.

niby zwiększyli drop itemków dla ludzi co mają konta premium lecz tak naprawde to jest nic bo jeżeli wydropienie legendarnego itemka sięga 1% z bosów [ pewnie i mniej ] to dzieki koncie premium mamy tylko 2% na dropniecie legendy ... nie mowie juz o unikatach. plus ten bonus działa tylko w miedzyświatach wiec konto premium daje bardzo mało teraz.

Bardzo dobrze że pomyśleli też o ludziach bo na koncie mieli 20 legend nie odkrytych i po zniesieniu KP mieli by duży boost do postaci, naszczęscie pomyśleli i pozmieniali bonusy lecz w itemkach które dopiero teraz zostaną dropnięte więc ci co chomikowali te legendy nie maja az takiej przewagi bo maja slabe bonusy. 

Jednak jeżeli chodzi o patcha całego to nie jestem zadowolony bo wprowadzili pare bugów, plus lagi przez ten event co teraz trwa, mam nadzieje że szybko to naprawią.

76561198013232167.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Prawda jest taka, że to było zwykłe zabieranie graczom kasy. Wydropiłem legendę to mam legendę i ją zakładam, kto wymyślił taką głupotę jak odkrywanie itemów ? To chyba jest na równi z płaceniem za drop w niektórych grach.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...