Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] PS3 - Warto kupić? Cheaterzy?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym kupić ghosts-a na PS3 aby pograć na multi i mam pytanie. Warto? Gra mi sie podoba tylko mam jeden problem. Cheaterzy. Są do tej gry (podreślam że na PS3) niewykrywalne cheaty i te unlockery, level hacki (te co są chyba nawet na forum do PC, chodzi mi o te co odblokowują większość broni i lvl).  Pytam bo nie będe sie znowu użerał z niedowartościowanymi dziećmi które jaką na hackach i mają max lvl nabity cheatem.

Opublikowano

Na PS3 spotkałem może 1 hackera na 4 lata grania. Oczywiście nie jest to jakiś hack z internetu [ szukałem na ten temat i nic nie znalazłem ] [ Wszystko to fake, reflinki, keylogery ]. Na co dzień nie masz się o co martwić, hacków nie spotkasz nigdy w 99,9 % :).

PS

Tego hakera spotkałem jak grałem w MW3 na trybie "Wszystko albo Nic" - tylko nóż i pistolet bez ammo z padlinożercą a typek miał, atuty, + bronie + i jakieś śmigłowce o.0

W B02 był bug z wbiciem 10 prestiżu [ dokładnie z 1 lvla insta 55lvl + pd na zrobienie prestiżu ] na mapie Nuketown ( niegdyś płatną teraz nie ) ale już fix jest

f1a327ea2f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na PS3 spotkałem może 1 hackera na 4 lata grania. Oczywiście nie jest to jakiś hack z internetu [ szukałem na ten temat i nic nie znalazłem ] [ Wszystko to fake, reflinki, keylogery ]. Na co dzień nie masz się o co martwić, hacków nie spotkasz nigdy w 99,9 % :).

PS

Tego hakera spotkałem jak grałem w MW3 na trybie "Wszystko albo Nic" - tylko nóż i pistolet bez ammo z padlinożercą a typek miał, atuty, + bronie + i jakieś śmigłowce o.0

W B02 był bug z wbiciem 10 prestiżu [ dokładnie z 1 lvla insta 55lvl + pd na zrobienie prestiżu ] na mapie Nuketown ( niegdyś płatną teraz nie ) ale już fix jest

Z tego co wiem to w MW3 są działające unclockery. Przkład to https://www.youtube.com/watch?v=Hjm4QsYN8Qk . Działa naprawdę czy fake?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...