Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki skrypt chcecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie, jaki skrypt chcecie żebym napisał? Pod moim tematem ( gdzie publikuje swój bardzo rozbudowany skrypt na drop ze stone ) jedna osoba powiedziala abym zrobił coś oryginalnego. Chociaż moim skromnym zdaniem ten skrypt jest bardzo dobry to pytam wasm: Co chciali byście zobaczyć na serwerze, który lubicie? Jaki Skrypt? Co miał by on dodawać? Jak działać?

Opublikowano

Zrób zamiennik w skrypcie na plugin craftz. Z pewnością ktoś skorzysta np ja. ;p

chodzi o cos czego jeszcze nie bylo.... po co robic identyczny skrypt jak jest plugin... skrypt na drop robilem z mysla ze nikt nie napisal pluginu z podobnymi funkcjami ( magiczna skrzynia, drop dla vipa/gracza, statystyki i /stone wyswietla sie w gui itp.

Opublikowano

@PatyczaQPL Ja wiem o co ci chodzi lecz takiego skryptu jeszcze nie widzialem a po drugie sam plugin juz nie jest aktualizowany, wystarczy poczytac komentarze pod nim. Ale co do innej propozycji to z pewnościa sie zastanowie.

Opublikowano

Możesz zrobić skrypt na komputery, oczywiście nie byle jak tylko wszystko dopracowane ;) 

Albo generowanie nowych biomów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...