Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Jaki serwer?

Rumun_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar powrócić na PL'a, zacząć od zera swoją przygodę i wgl... Ale jest mały problem.. Nie wiem na jakim serwerze zagrać, Diumar, Negros czy TBD. Pomocy. Który najbardziej polecacie. Przypominam że zaczynam od zera. Jak chcecie możecie też polecić klasę jaką mam zagrać. To chyba na tyle...                                                  

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Diumar - najludniejszy serwer.

Etolin - dużo poważnych graczy.

Negros - dobry serwer do handlowania.

Samos - wolne spoty.

Wetr - małe ceny,sporo ludzi.

TBD - Nie znam serwera,ale podobno bardzo fajny.

Do expa polecam Ci - Woj Body,Sura WP,Szaman Smok.

Specjalista
Opublikowano

Grać polecam TBD chyba najwięcej osób gra,i jest to najnowszy serwer.

Postać polecam bodziaka/mentala no i obowiązkowo buf :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ja tam polecam Wetar. Jest tanio, ilosc ludzi jest pdopowiednia (nie za duzo nie za malo), jest gdzie expic, gdzie dropic tez.

Na poczatek najlepiej body lub wp, zeby szybko sobie zarobic na eq. Potem mozna zmienic jak sie chce. Polecam tez zrobic buffa od poczatku, bardzo sie przydaje. najlepiej na nim tez czytac w miare mozliwosci dowodzenie, BARDZO przydatne w pozniejszej rozgrywce. 

Aura: 4-5kk

Berek: 600k-1,2kk

Ostrze: okolo 1kk

strach: 600k

zbroja: okolo 1kk

blogo, pomoc: okolo 1kk

odbicie: z 200k

sun zi: okolo 3kk

wu zi: okolo 4kk

Kamol: 17kk

Pelerynki/pd: 2,5kk

zeby orka:2,5kk

ksiegi: 3kk

Opublikowano

Polecam TBD fajna atmosfera i sporo ludzi do tego nowy serwer, radze robić wp + buffka. Pamiętaj też żeby jakiejś zgranej gildii poszukać, to bardzo pomaga ;p

Opublikowano

Diumar- Duzo milych graczy duuuuuzo osob Polecam mieszanie borni na 30 lvl lub Smierty,Lwie,Tygry itp;)

Negros- Tanie ceny , z graczami srednio Ja zarabialem na ku dla bodego 1 sztuka ~ 3,5kk -5kk

TBD- Najnwoszy serwer, duzo gimbow(bez urazy ;) ) Polecam zarabiac na medalach konnych!

Opublikowano

TBD będzie najlepszym wyborem. 

Bodajże nazwa ma zostać zmieniona gdy ktoś wbije maxa. Nie wiem czy to już nastąpiło czy nie lecz tak miało być, a co do postaci to wybierz sobie Wojownika Body.

Łatwy zarobek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...