Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim : Dekapitacja

JaworPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam do Was gorącą prośbę. od kiedy gram w skyrim'a chciałem być coraz lepszy w walce wręcz. Otóż jest taki perk (nie pamiętam nazwy) dzięki któremu, gdy stoimy, zadajemy o 25% więcej obrażeń, oraz dodatkowo ścinamy głowę przeciwnika. Według mnie ? 25 % obrażeń kuszące, ale ścięcie głowy strasznie niesmaczne. I tutaj pytanie do Was. Jeśli znacie mod czy coś w tym stylu, aby wyłączyć ścinanie głów w tej grze byłbym niezmiernie szczęśliwy, oraz osobę która da działający mod czy coś w tym stylu nagrodzę 3/4 plusikami. Bardzo mi na tym zależy, moi drodzy, prosiłbym wziąć to pod uwagę.

Dziękuje i pozdrawiam serdecznie.

Jawor

Opublikowano

Bardzo wątpię żeby komukolwiek ten perk przeszkadzał, ale od czego mamy Creation Kita. Strzelam że nikt tego nie opisał, i sądzę że Creation Kita nigdy na oczy nie widziałeś. Jak kiedyś mi się będzie chciało to mogę stworzyć dla Ciebie plugin który to usuwa. Nie gwarantuję że mi się uda bo nigdy tak dogłębnie tej gry nie edytowałem. 

Opublikowano

Przede wszystkim zacznijmy od nazwy perka. Nie chce mi się gry włączać bo jednak z taką ilością modów trwa to trochę dłużej niż powinno. 

Edit

Nazwę mam tylko o jakie drzewko umiejętności chodzi. 1h czy 2h?

Opublikowano

Jest pewien postęp. Znalazłem tą wartość ale jak wchodzę głębiej to nigdzie nie widzę zmiany wartości odpowiadającej ścięciu głowy. Jak będę miał czas to się do tego bardziej przyłożę. 

Opublikowano

A nie możesz zwyczajnie stakować pierścienia albo amulety czy też rękawicy do wyższego poziomu

i robić coraz lepszy miecz czy też coraz większy bonus do ataku ?...

ja mam łuk o nazwie nosiciel dusz...

dmg: 805 

buffy: jeśli zabiję przeciwnika łapię jego duszę

przy czym jest to łuk z kości smoka z +330% obrażeń od broni dystansowej ( czapka rękawice amulet )

powiedzieć jak robić to "stakowanie" przedmiotów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...